lauantai 13. marraskuuta 2010

Himpula kotona ja muita kuulumisia

Haanen Hirmu aka. Hirppa, Himppa, Himpula, Himsu, Himurantti jne. palasi kotitallin vahvuuteen viime sunnuntaina. Voi rakasta kieroturpaa <3 Nyt on vain valitettavasti ennemmin tai myöhemmin edessä jonkun myyminen tästä laumasta, mutta asioillahan on tapana järjestyä parhain päin (?), toivottavasti nytkin. Meikää kun ei ole tehty rahasta/vapaa-ajasta/motivaatiosta niin kolmen hevosen kanssa pelaaminen ei pidemmän päälle onnistu, ilman että siinä joku osapuoli (ellei kaikki) kärsii.

Että tällaiset töppöset
Mimmun syksynpituinen kengättömyyskokeilu on tuntunut oikein onnistuneelta, arkomista ei ollut missään vaiheessa, kaviot ovat todella hyväkuntoiset märästä syksystä huolimatta (kengän kanssa samoilla keleillä olisi kavio tuttuun tapaan mennyt aivan haperoksi) ja asiaa pidemmän aikaa pähkäilleenä tein sitten päätöksen, että ainakaan toistaiseksi sille ei kenkiä laitetakaan. Niinpä kaviot vuoltuani ja mitattuani tilasin Vainikan Aitasta Mimmulle Cavallon Sport-bootsit esim. reippaampien maastolenkkien suojaksi, ja niihin asennettavat nastat talven varalle (sekä hieman tykötarpeita kavionhoitoon). On vähän kukkahattutätiolo, mutta minkäs sille mahtaa! Uskon että tämä on Mimmulle toimiva ratkaisu. Nyt odotellaan innolla lenkkareita, tai niitä ennen kyllä odotellaan laskua, mutta sitä hieman pienemmällä innolla..

Minja sen kuin kasvaa ja kaunistuu kuten sillä tapana on.. Kovempaa kasvua taitaa kyllä tehdä huiman pörröinen talvikarva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti