keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Nyt sitä saa..

No, maanantaina 30.7. ainakin. Olen useaan otteeseen kehunut sitkeää pikku puurtajaani, Lidlin Zoofari-trimmeriä, ja siellähän se tämän päivän mainoslehtisessä taas komeili. Muutaman vuoden käytössä ollut, vaivatta pään ja jalkojen ajelut (vähemmän karvaisilla hevoslajikkeilla voi rohkea yrittää laajempaakin ajoa) hoitava lemmikkitrimmeri on isomman klipperini voittamaton pari, ja kun ei hintaa ole nimeksikään, lämpimästi suosittelen tällaisen ostoa :) Ehdoton hittituote todellakin!

Mainoslehtiseen
Mutta jos karvan haluaa kuivattaa muilla keinoilla, löytyy Lidlin valikoimista samaan otteeseen kyllä myös lemmikkien oma fööni ;D

Tässä kuvaa trimmerin tekemästä jäljestä klippauspäivänä (pää ajeltu Lidlin koneella, kaula isommalla):

10 kommenttia:

 1. ei hitto! Ehdin viime syksynä ostamaan moser rexin itselleni, varmaan aika vastaava kuin tuo...maksoi tosin 3,5kertaa enemmän :D

  Minä kyllä tuonkokosella klippasin koko hepan nyt keväällä, vähän jäi raitoja mutta nehän hävis paris viikossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kovin epäileväinen tuon suhteen kun sen kokeeksi ostin, mutta kyllä se on urheasti palvellut (vähintäänkin) koko rahan edestä :) En yhtään epäile etteikö vähän hennompaa karvaa selvittäisi koko hevosenkin, suokeilla vaan tuo karvanlaatu ja -määrä on monesti ihan omaa luokkaansa..

   Poista
 2. Voisi olla ihana kätevä peli vuohiskarvojen trimmaamiseen, eikä ole hinnallakaan tosiaan pilattu :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on siis kuvasta päätellen johdollinen, osaatko sanoa kuinka pitkä johto? Jääkö pahasti raitoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johdollinen joo, ei mikään mahdottoman pitkä, olisikohan ~metrin luokkaa? Voin tarkistaa kun piipahdan tallissa, mutta kuitenkin sitä luokkaa että jatkojohdon kanssa ajeltava, omalla käytävällä on tosin pistokkeelle sen verran matkaa että jatkis on oltava klipperinkin kanssa, vaikka siinä pitkä johto onkin.

   http://effrenus.net/DSCF5329.JPG Tuossa (erityisen edustavassa kuvassa) on juuri edellisenä päivänä ajeltu, pää on siis tuolla pikkukoneella vedetty. Kaulassa on raitoja sitten senkin edestä noin tarkemmalla tarkastelulla, ne kyllä viimeisteltiin myöhemmin.. :D Tekee siis aika siistiä jälkeä, mutta ei siinä tehojakaan ole niin että suorastaan "haukkaisi" karvaa.

   Poista
  2. Oli johdolla mittaa vähän alta 190 cm sitten todellisuudessa.

   Poista
  3. Koska tämä postaus saa säännöllisesti hittejä aina kun Lidlissä on trimmeri kaupan, lienee syytä tähdentää että yllä olevan osoitteen takana ei enää ole sitä klippauskuvaa vaan sen on epähuomiossa korvannut toinen samalla tiedostonimellä oleva kuva..

   Poista
 4. Hei! :) Ostit tämän Lidl trimmerin vuonna 2012. Miten se tänään toimii (vuonna 2016)? Toimiiko vielä tai ei? Ja saisiko kuvan siitä leikkauslaadusta? Kuva kuulemma korvattu toisella saman nimisellä kuvalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, lisäsin postaukseen kuvan jossa hevonen samana päivänä klipattu, päähän käytetty Zoofaria, kaula ja muu hevonen ajeltu isommalla koneella (Lister Star). Kuva on vähän huonolaatuinen hämärässä otettuna mutta siitäkin ehkä näkee että aika siistiä jälkeä on päässä, kaulassa selvästi raitaisempaa (tästä voidaan toki syyttää klippaajankin kättä, kuvassa ei mitään viimeistelyjä ja siistimisiä vielä tehtynä). Oma Zoofarini on siis ostettu jo muutama vuosi ennen tämän postauksen kirjoittamista eli ehkä 2010, nyt en ole sitä pariin vuoteen käyttänyt ollenkaan kun ei ole ollut tarvetta mutta vielä viime näkemältä oli oikein voimissaan ja uskon että pelaa vieläkin. Käyttöä on ollut aina sen muutaman kerran vuodessa, pään ajeluun ja pieneen siistimiseen.

   Poista
  2. Ja lisättäköön vielä se että tietenkään en tiedä onko nyt vuonna 2016 myytävä trimmeri enää lainkaan samaa tekoa (moottori yms.) kuin tuo vuonna 2010 myyty, mutta tuo omani on ainakin ollut moninkertaisesti hintansa arvoinen.

   Poista