perjantai 27. heinäkuuta 2012

I'm in love with a fairytale..

Mikä siinä oikein on, kun Hööksin huopauutuudet saavat minut aina innostumaan turkoosista? Kevätkuvastosta tuli tilattua kaksi padihenkistä turkoosia huopaa (yleis- ja koulumallit, tietenkin), ja nyt minut sai tilausnappia painamaan tuo ihanuus, Showmaster Fairytale. Onni onnettomuudessa, että saman tuoteperheen tallitoppaloimea on saatavilla vain kokoon 135.. :D Ei minun tuota huopaakaan kyllä pitäisi ostaa, mutta kun edellisen vetäessä viimeisiään satun tarvitsemaan Skillingarydin tervarasvaa ja se kuin ihmeen kaupalla oli halvempaa Hööksillä kuin Börjesillä (!), pitihän sinne pakettiin laittaa huopakin kaveriksi. (Ja ehkä pari riimua kanssa..) Uutuuksien joukossa oli myös hyvän näköisiä vaatteita, mutta taidampa varata uhkaavasti lähestyvälle kesälomalleni pienen pk-seudun shoppailukierroksen ja käydä niitä ihan paikan päällä testailemassa.

Minimöllykkää sen sijaan pitäisi säännöllisen epäsäännöllisestä kesälomanomaisesta työtahdista palautella ihan oikeisiin hevosten hommiin. Tässä pieni videoklippi eiliseltä - tahmea ("kun on ötököitä ja kuuma ja onko pakko jos ei halua?") mutta taitava poni uuden pilotin kanssa! Kiva nähdä sitä vaihteeksi maasta käsin, ja huomata että se toimii muidenkin ratsastajien kanssa. Jotain on ehkä tehty oikein ;) Allahan on kaikkiaan arviolta viitisentoista ratsastuskertaa - hitaasti mutta varmasti..

6 kommenttia:

 1. Sama juttu! Turkoosi vetää yllättävän paljon puoleensa ja taas tutut turvalliset tummansiniset eivät jaksaneet sykähdyttää. Ja hinnat senkusta vaan kohoaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitten kun hevosen varusteet alkaa olla uutta värimaailmaa, pitää tietysti uusia omiakin vaatteita niitä mätsäämään ;)

   Poista
 2. mullakin himottas toi turkoosi, mutta ei raaski :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä kirpaisi kun ei se noin Hööksin huovaksi ihan halpakaan ole, mutta toivottavasti olisi hyvä..

   Poista
 3. Minihän on hyvin edistynyt tuossa ratsastuksessa (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl siitä tulee vielä yhtä hieno kuin mammansa :)

   Poista