lauantai 14. heinäkuuta 2012

Tulipahan tehtyä


Kai sitä rahansa ja aikansa voisi hullumminkin käyttää kuin pitkin Suomea näyttelyitä kiertämällä, nyt ei vain heti tule montaakaan esimerkkiä mieleen.. ;)

Puoli yhdeksän aikoihin matkaan, ja 225 km vaihtelevia sääolosuhteita (viime etapilla satoi aivan saavista kaataen niin että tiet vain lainehtivat) myöhemmin olimme perillä Teivossa. Armas harjakassini babyoileineen ja showshineineen sen sijaan ei ollut, se oli edelleen odottamassa tallinkäytävällä ja ihmettelemässä, mitä pahaa se on tehnyt kun ei päässyt mukaan. No, onneksi varsa oli eilen pesty ja aamulla harjattu kotona, joten matkassa sentään mukana olleessa pyyhkeellä pintapuoliset pölyt pois ja näillä oli mentävä. Olisihan sitä jotain pahempaakin voinut jäädä matkasta..

Mini oli paikalle saapuessa oikein pörheä ja showhenkinen. Omaa vuoroa odotellessa kierrokset laskivat ja kun vielä jouduttiin seisomaan pitkään kehän sisäpuolella muiden esiintyessä, ei varsaa päässyt "virittämään" ennen omaa kehään astelua. Seisoskelu kyllästytti eikä Minillä ollut enää yhtään kivaa. Kehässä oltiin laiskoja, ravissa hypättiin laukalle ja sitten meni tahti sen seurauksena sekaisin. Ei mitään jälkipolville kerrottavaa kuten ei lausunnossakaan, joka oli varsin realistinen:

Tyyppi: Hyvä 8
Runko: Pyöreä runko, piirteetön säkä, sään takaa painunut selkä, lyhyt kaula jossa hyvä ylälinja 7
Jalat: Etuj. sapelissa, supist. etusääri, väljäasentoiset, hentosääriset jalat 6
Käynti: Tahdikas, hyvä yliastunta 8
Ravi: Tavallinen 7

II palk. 36 p.Mini oli 2-3 -vuotiaiden luokan toiseksi viimeinen joten ei kun vaan leuka rintaan, menomondeon nokka kohti kotia ja uusia pettymyksiä, kuten aina..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti