torstai 12. heinäkuuta 2012

Teivo kutsuu taas

Hihii, tuli lopultakin Teivon aikataulut ja osallistujalistat! Onneksi lähdöstä ei tule ihan kauhean aikaista, luokka 3 (2-3 -vuotiaat suomenhevoset) alkaa vasta 12:20 ja Mini esiintyy siinä melko häntäpäässä. Tietysti juuri tuossa meidän luokassa on eniten osallistujia ;) No, ei auta kuin katsoa miten tässä taas käy. Pitkästä aikaa ollaan jopa harjoiteltu ravaamista, ja etsitty sitä kriittistä pistettä: minkä verran saa juosta ennen laukalle hyppyä/miten sitä ehtii ennakoida. Sehän on sitten asia aivan erikseen, miten paikan päällä käy. Päivästä on luvattu viileää ja sadettakin saattaa tulla - no, viime Teivon reissulla eli valtakunnallisessa varsanäyttelyssä kastuttiin läpimäräksi räntäsateessa, ja se oli sentään huhtikuun loppua jo, että sen pahemmaksi ei voi ainakaan mennä keli tällä kertaa. Viileä keli on tietysti hevosten ja ihmisten jaksamisen kannalta huomattavasti tappohellettä suosiollisempi, joten ihan tervetullutta.

Onneksi Mini on nyt vähän eri lihassa kuin edellisen kerran Teivossa.. :D
Teivossahan on samaan aikaan suomenhevosten show-näyttelyn lisäksi lukuisten ponirotujen rotunäyttelyitä, joten näkemistä riittää ja meno jatkuu vielä sunnuntaillekin. Sillä suunnalla liikkuvien kannattaa siis lähteä katsastamaan!

Tuntuupa muuten hassulta olla lähdössä vain yhden hevosen kanssa liikenteeseen, vaikka niinhän me oltiin edellisessä näyttelymatkalla Hattulassakin. Vermon poninäyttelyssä tämä kuitenkin korjaantuu, kun juoksen kolmen hevosen/ponin narunjatkeena, eikä yksikään niistä ole edes oma ;)

2 kommenttia:

 1. Teivossa esiintyy teidän kanssa samassa luokassa oma ruunani Voitto.
  Voitto on just nyt ruma, takkukarvainen ja erittäin hienossa laidunmodessa, teillä ei siis ole yhtään mitään hätää! En edes vielä tiedä millä super pesuaineella ajattelin saada hevosen edes puhtaaksi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselinkin että Voitto oli listoilla myös :) Ei Minikään parhaassa mahdollisessa edustuskunnossa ole, paarmat syöneet paukamille, mutta panostetaan sitten esiintymiseen ja liikepisteisiin, kun niihin voi edes yrittää vaikuttaa..

   Poista