maanantai 6. joulukuuta 2010

The winner takes it all

Jotta sellaiset geimit Elimäellä eilen, KJR:n seuraestekilpailut. Ratsastaja nähnyt Mimmun aiemmin vain kuvissa ja tunnetumpi nykyään kouluradoilta, Mimmu ylipäänsä hypännyt viimeksi Harjun kisoissa, siis todelliset mustat hevoset osallistumassa.. ;) Luokiksi valikoituivat 60 cm "testirata" ja 80 cm, jossa ratkaistiin myös seuramestaruus. Radoilta pelkkää nollaa ja hiuksianostattava uusinta, hieman tuuriakin matkassa: tuloksena kaksi luokkavoittoa sekä Kymijoen ratsastajien senioriestemestaruus. Videolla alla 80 cm luokka, perusrata ja uusinta (jossa korkeus 90 cm). Mamma oli niin intopinkeä että vähän käsijarru päällä varmuuden vuoksi.. ;) Kuten videolla näkyy, Mimmu on ihan liekeissä!


Töppösiä on muuten nyt päästy jo enemmänkin koeajamaan, ja vaikuttavat oikein näppäriltä maastoilussa, ihan reipastakin laukkalenkkiä on heitetty, pysyvät jalassa, eivät pyöri eivätkä hankaa. Ja Mimmulla tuntuu olevan entistä hauskempaa niiden kanssa "tömistellessä".. Nyt luntakin on onneksi (ääni kellossa saattaa kohta muuttua jos hanki jatkaa kasvuaan tätä tahtia?) sen verran että kentällä on hyvä ratsastaa ihan paljain jaloin. Eikä tuo kengättömyys kisoissakaan ainakaan tahtia haitannut!

Hevospaljouskin tuli jo ratkaistuksi, Hirmu meni muutamassa päivässä ilmoituksen laittamisen jälkeen ja lähti lauantaina uuteen kotiinsa. Haikeat fiilikset, onhan takana yli seitsemän pitkää vuotta ja tuo hurmaava hymy kyllä jättää jälkensä :) Mutta samalla kivi putosi sydämeltä, Himpula vaikuttaisi saaneen hyvän kodin ja sen se on ansainnut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti