tiistai 9. lokakuuta 2012

Lahjakortteja tarjolla

Tilasin MySelleriasta "pienen paketin" joka tupsahti tänään pihaan. Sisältöä esittelen ehkä toisena ajankohtana, mutta nyt olisi hyvää kotia vailla pari lahjakorttia! Liian hyvää ollakseen totta? Tavallaan..

Jaossa on:
-10 euron lahjakortti, minimiostos 199 €
-20 euron lahjakortti, minimiostos 279 €
-50 euron lahjakortti, minimiostos 399 €
Jäljellä enää 10 euron lahjakortti!Lahjakortti on saajalleen luonnollisesti ilmainen, mutta alennuskoodi siis aktivoituu vasta minimiostossumman täytyttyä. Lahjakortit ovat voimassa 31.10.2012 asti, enkä itse nyt todellakaan tarvitse noin kalliita tilauksia äkkiseltään. Mutta jos joku lahjakortin haluaa, kirjoita alle kommenttina sähköpostiosoitteesi, ja minkä näistä lahjakorteista haluat. Myös anonyymit ja ei-lukijat ovat tervetulleita. Nämä lähtevät nopeimmille, eli kuka ensin varaa, se sen saa. Reilun pelin nimissä, ethän varaa itsellesi korttia jos et aio sitä käyttää! Ja yksi per nuppi, tietenkin.

MySelleriassa on edullisesti (no, ainakin Suomen hintoihin nähden) mm. Equilinen, HV Polon ja Vereduksen tuotteita ja muuta laatutavaraa, kuten FreeJumpin jalustimia (jollaiset saattoivat minunkin paketissani olla, koska halusin ne nyt koulusatulaankin, köh). Isonkin tilauksen siis saa aika nopeasti kasaan.. ;) Toimituskulut olivat omalla paketillani n. 20 euroa ja toimitus Suomeen kesti viikon.

Mini sai myös tällaisen Equilinen riimusetin tulevia edustustehtäviä varten

10 kommenttia:

 1. maksanko lahjakortista siis sen hinnan minkä arvoinen lahjakortti on?eihän tässä sitten ole järkeä :D

  VastaaPoista
 2. Tekstistä sai jokseenkin käsityksen että lahjakortti on ilmainen, mutta ei kai näin voi olla? :o

  VastaaPoista
 3. "Alennuskoodi siis aktivoituu vasta minimiostossumman täytyttyä."

  Eli lahjakortti ei maksa mitään, mutta sen tuoman edun saa käyttöönsä vasta kun ostoskorissa on ylläolevan taulukon mukaisesti ostoksia.

  Eli ostat tuotteita 200 eurolla, saat alennusta 10 € lahjakortin muodossa.

  VastaaPoista
 4. Juurikin kuten Taru asian tulkitsi! Vaativat siis tuon mainitun summan edestä ostoksia, että lahjakortin koodi verkkokaupassa aktivoituu ja sen kyseisen (10, 20 tai 50 euron) alennuksen loppusummasta saa. Ihan ilmaiseksi nämä minulta lähtee tarvitsevalle, koska itseltä jäisivät käyttämättä - jos siis jollakulla on isompia ostoksia suunnitteilla, niin tästä saa edes pientä apua niihin ;)

  VastaaPoista
 5. Nyt valkeni minullekkin, kiitos! Ehdin jo ihmetellä ja oikaista kirjoittajan tekstiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli vähän kiireessä puhelimella naputeltua tuo postaus ennen töihin lähtöä niin se oli ehkä vähän sekavasti ilmaistu :)

   "Liian hyvää ollakseen totta" siis viittasi siihen, että joutuu noinkin isot ostokset tekemään, että alennuksen saa käyttöönsä. Eli valitettavasti ei voi tilata vain jotain pientä juttua ja saada siitä 50 euron alennuksen, silloin menisivät varmasti omaankin käyttöön nuo. Ihan huvin vuoksi kukaan tuskin tekee monen sadan euron tilausta vain koska täkynä on pieni alennus, mutta jos ostoslistalla jotain isompaa jo on (esim. juuri nuo FreeJumpin jalustimet, joku kalliimpi kypärä tms.) niin sitten pienikin ale on aina kotiinpäin, ja MySellerian hinnat ovat edullisemmasta päästä jo valmiiksi.

   Poista
 6. Voi, noita freejumpeja on tehnyt mieli jo jonkin aikaa, ja nyt ne saisi suht edullisesti...Onko tuo ihan luotettava paikka tilata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse kuullut paikasta pelkkää hyvää, nyt tein ensimmäisen tilaukseni. Paketti lähti nopeasti matkaan ja siitä sai seurantatunnuksen, ja perillä se oli 2 päivää ennen kuljetusliikkeen arviota. Kaikki sain mitä tilasin, joten omalla kokemuksellani voin lämpimästi suositella :)

   Poista
  2. Kumman noista kuljetustavoista otit? UPS vai SDA? Saisinko tuon 20e kortin, jos ei ole vielä mennyt, taidanpa sittenkin tilata nuo jalustimet :) sasuni@netti.fi

   Poista