sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Miniformula kiihdyttelee

Eipä Miniä sitten koskaan sinne tänään olleeseen Kouvolan mätsäriin ilmoitettu, kun jo ennestään päätöksen kanssa emmin ja alkuviikosta oli sitten niitä muitakin murheita riittämiin, että se viimeinen ilmoittautumispäivä oli ja meni. Vimmaisen treenailun ja puunailun sijaan Mini saikin useamman vapaapäivän jälkeen tänään vaihteeksi juosta liinan päässä. Mikä loppujen lopuksi päättyi niin, että pienten kiihdyttelyjen jälkeen tämä vaihtui suosiolla irtojuoksutukseksi, ja tamma sai rällätä sydämensä kyllyydestä.. Mini taisi luulla olevansa osallisena lähistöllä ajetuissa autokilpailuissa, joiden pörinä kantautui meille asti.

Eipä nyt kummempia kuulumisia meille, pelkkää samaa harmaata arkea. Tuli nyt kuitenkin muutama kuva tältä päivältä napattua joten tuossapa noita :) Kameralla tosin oli vissi mielipide varjoon jääneen kentän valaistusolosuhteista joten asiallisia juoksukuvia ei juurikaan tarttunut muistikortille.

Psst! Muistahan edellisen postauksen lahjakortit MySelleriaan.. Vielä ovat hyvää kotia vailla. Kaikki tosin taitavat tällä hetkellä kohdistaa rahavarojaan ja shoppailuhimojaan ensi viikon Horse Show'hun! Itse taidan ottaa varaslähdön ja käydä ratsaamassa Agrimarketin HIHS-tarjousvalikoiman paikallisessa Agrissa jo huomenaamuna, olettaen että jaksan herätä riittävän hyvissä ajoin ennen töihin lähtöä. Jos nuo halvat enkkuviltit ovat edes kohtalaisen laatuisia ja näköisiä, pitäisi muutama käydä hakemassa ihan sisustuskäyttöön nojatuolin peitteeksi. Paljon on muitakin hyviä tarjouksia mm. rehuissa!

2 kommenttia:

  1. Oletko menossa itse sinne horse showhon? Me mennään siihen sunnuntai näytökseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauantaina iltanäytökseen menossa, kun Suomenratsujen jäsentarjouksella sai siihen kaksi lippua yhden hinnalla ja areenallakin nähdään paljon suokkeja esiintymässä :)

      Poista