sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Uusi vuosi ja.. no, vanhat kujeet edelleen

Itselleen on aina mukava asettaa tavoitteita, mielellään mahdollisimman kauas tulevaisuuteen. Sitten joululomalla teen vaikka mitä. Sitten ensi vuonna aloitan ihan uuden elämän. No, joululoma (joka sekään ei ole niin hauskaa mitä se joskus lapsuudessa oli - 2 vko ilman töitä on yhtä kuin 2 vko ilman palkkaa) on jokseenkin ohitse ja uusi vuosikin pääsi vaivihkaa alkamaan.

Hyvin suunniteltu on tietysti puoliksi tehty. Minulla onkin tietokoneella tallessa lukemattomia valmennussuunnitelmia, joista toiset on ainakin aloitettu ja joku ehkä viety loppuunkin ainakin pääpiirteittäin. Ja nyt on taas se aika vuodesta kun niitä ryhtyy kovalla innolla jostain syystä rustaamaan.. ;) Mutta näinhän se on, että edes jollain on itseään motivoitava jotta ainaisesta "kevyen käytön kierteestä" pääsee taas irti. Kisamietteitä ei varsinaisesti ensi kaudelle ole, mutta eiköhän Mimmu pääse samassa hengessä hyppelemään kuin nyt syksylläkin. Ja astutus on tietysti keväällä aikeissa. Olisikohan nyt aika Sumiaisen, joka kuvassa juoksentelee?

Minjakin sitten kääntyi kaksivuotiaaksi. Sen kanssa pitäisi nyt tehdä pitkän tähtäimen suunnitelmia: myynkö, vai pidänkö, ainakin toistaiseksi. Tuon ikäisen myyminen taitaa olla kuitenkin kaikkein vaikeinta, kun vielä markkinoilla tuntuu junnaavan samoja hienoja varsoja todella pitkiä aikoja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti