tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kekseliäs otsikko osa 60.

Ja niinhän siinä kävi, että juuri epätoivon vaivuttua kaikkein syvimmilleen, saapui kevät keskuuteemme kuin nappia painamalla. Kas. Taas kulkee vesi talliin muutenkin kuin omalla lihasvoimalla ;) Ja käynnissä on tarhan siivous, edessä kasapäin irtokarvoja, talviloimien raahaamista pesulaan, hieman myöhemmin loskaa, vielä myöhemmin mutaa, joskus sitten vielä kesäkin.. Ah näitä hevosenpidon riemuja.

Pitäisi myös päättää, suunnataanko Minin kanssa Anjalan Sippolan kevätnäyttelyyn, siihen on enää vähän reilu kuukausi! Kasvuvaihe on kyllä sellainen, että voisi olla parempi jättää syksyyn tämä touhu. Keväällä olisi Virolahdella yksi suomenhevosten shownäyttely, jonne voisi yrittää eksyä, olisi myös Kaakonkulman kasvattajakerhon näyttely Lappeenrannassa, lisäksi Kymijoen ratsastajien suunnitelmissa on pitää suomenhevosnäyttely tänä vuonna. Jos siis suosiolla kävisi näitä näyttelyitä mahdollisuuksien mukaan, jatkaisi ajo-opetuksen ihan kärryilyyn asti, antaisi varsan kasvaa ja hakisi Hippoksen tuomion vasta syksyllä :)

Lauantaina on onneksi luvassa pieni irroitus arjesta, kun Messarissa GoExpo-messujen yhteydessä ovat ensimmäistä kertaa mukana hevoset, Helsinki Horse Fairissa on luvassa mielenkiintoista ohjelmaa ja aika paljon näytteilleasettajia, toivottavasti siis tarttuu mukaan kivoja ostoksia ja muuta mukavaa :) Hankintalistalla on ainakin liput Hamina Bastioni Horse Festivaliin 1.-3.7., kun messutarjouksena näytöslipun hinnalla saa kokopäivälipun, säästää siinä taas jokusen euron! Haaveilen perjantaista ja lauantaista Haminassa.. Kokopäivälipulla kuitenkin saa 12 tunnin verran ohjelmaa. Jumituinko taas kaipaamaan kesää? Lupaan, en mainitse kesää enää ennen kuin se koittaa. Jos vaikka jaksaisi blogiinkin raapustaa oikein kunnon raportin tuosta Helsingin-retkestä, täällä on niin kovin hiljaista. Lähinnä vain vouhkaan siitä kesästä. Auts, taas mainitsin.
Muistoja Haminasta, Suomen joukkueen NC-voitto vuonna 2005, etualalla Peik/Latania Z.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti