sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

On the catwalk, yeah

Edellinen postaus taisi olla harvinaisen sisällöllinen tälle blogille, joten palataan turhanpäiväisyyksiin ennen kuin rima nousee liikaa. Siispä, varustebloggaus alkakoon!

Kuten mainittua, Helsinki Horse Fairista tarttui mukaan Eskadronin fleecepintelit vanhan kouluhuovan kaveriksi. Väri "sky" eli mintunvihreän ja vaaleansinisen rajamailla häilyvä pastelli-ihanuus on hyvin kaukana mukavuusalueeltani mitä hevosten tekstiileihin tulee - olen tiukasti (tumman)sinisen ja harmaan ystävä. Tuo huopa onkin liki ainoa (joskin hailakka) väripilkku valtavassa huopa-arsenaalissani. Itse en sitä ehkä olisi ostanut, vaan sain sen lahjaksi, mutta kieltämättä pidän väristä ja se sopii Mimmulle.
Mentiin sitten oikein all the way kuvailuja varten ja puettiin niskaan kanget ja kaikki. Vaikka värimaailma onkin so last season (2007-2008 talvimallistoa tarkkaan ottaen) ja huopakin lähemmällä tarkastelulla sen näköinenkin että sitä on kolme vuotta käytetty, niin kyllähän näillä kelpaisi tuuppailla jos joskus ihmisten ilmoille olisi asiaa..

Tilasin myös juuri Hööksiltä valtavan loimipaketin, kun vastikään ilmestyneissä kevätuutuuksissa oli muutama oikein houkutteleva tapaus.
Showmaster Ultimate Kombiloimi tuntuisi olevan juuri sellainen kuivatusloimi, mitä olen pitkään haikaillut, ja saisi ollakin, koska 70 euroa on kyllä summa jota en uskonut kuivatusloimesta koskaan maksavani. Aika tietysti näyttää miten tuollainen kangas käytössä toimii. Väri hieman vääristyi illan hämärtyessä, todellisuudessa se on ihana syvä tummansininen viininpunaisilla kanteilla.

Uusi toppaloimi tähän aikaan vuodesta oli tietysti täysin perusteeton hankinta, mutta se oli niin kaunis (väri vääristyi vähän tässäkin - se on tummansini-viininpuna-valkoruudullinen) ja halpa (70 €), ja kampanjatuotteena tuskin kauaa myynnissä. Monesti on kivat loimet menneet ohi suun sillä että jää jahkailemaan, joten nyt ajattelin kerrankin toimia. 300 g:n ulkoloimessa on ihanan liukas sisäpinta, rakastamani T-solkikiinnitykset edessä ja mallikin sopi Mimmulle aivan justiinsa. Ensi talvea odotellessa! Eikun..

Pakettiin mahtui myös kummankin loimen kanssa yhteensopiva riimu, tämä sentään maksoi vain 4,5 euroa. Kaukaa viisaana ostin x-fullin kun Hööksin riimut tuppaavat olemaan aika nafteja tuolle hehtopäälle, jonka kanssa aina saa arpoa, olisiko full vai x-full kuitenkin parempi. Viininpunainen tummansinisen kaverina sopii Mimmulle yllättävän hyvin. Olen aiemmin ollut jotenkin allerginen tuolle yhdistelmälle, mutta jostain syystä joku lievä Kingsland-addiktio on tainnut aika hyvin syrjäyttää tämän taudin..

Piti joku taiteellisempikin kuva yrittää ottaa kaiken materialismin keskellä.
Minjan kasvuvaiheitakin piti taannoin ikuistaa kun sain apurin hevosta pitämään. Mimmun kuvaaminen käy periaatteessa yksinkin, kuten yllä olevista näkyy - kuvissa näkyvän ketjutaluttimen päässä on juoksutusliina, ja hevosen voi asettaa paikalleen ja siirtyä itse sopivan kuvausetäisyyden päähän. Jos tarvitsee siirtää askeleen eteen tai taakse, hevonen liikkuu äänellä tai narun heilautuksella. Vuosien harjoittelun tulosta ;) Vielä kun saisi ilmeen valppaaksi ja ryhdin näyttäväksi komennolla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti