lauantai 16. kesäkuuta 2012

Vihdoin ja viimein vihreälle

Samaan aikaan toisaalla juostiin Kymi GP -raveja joihin kyllä himotti lähteä, mutta ei auttanut: vapaapäivä kuluisi rattoisasti laitumenteon parissa. (Järjestelmällisempi henkilö olisi tietysti voinut aloittaa jo aikaisin aamusta ja ehtiä raveihinkin, mutta itse olin ajellut aamuyöllä kotiin polttareidenvietosta joten aamu ei nyt ollut sitä aktiivisinta aikaa..) Aitaa kun oli talven aikana purettu syystä jos toisestakin, joten arsenaali uusia tolppia piti viritellä, ja muutenkin katsoa aidat kuosiin.

Yhden naisen aitaustalkoissa rautakankea ja lekaa heiluteltiin tovi jos toinenkin, ja siinä auringon porottaessa, hyttysten syödessä ja välillä vähän nokkostenkin pistellessä oli usko koetuksella - mutta mitäpä sitä ei tekisi hevosensa tähden! Ruhjottuna (no, itsehän sen lekan tiputin jalalleni..) ja kaikkeni antaneena sain lopulta viimeisetkin eristimet järjestykseen ja langat paikoilleen, joten oli aika hakea Minimonsteri ruohoa maistelemaan. Asiat tärkeysjärjestykseen, tottakai, eli ensialkuun sitä kiinnosti pelkkä ruoka, mutta pienellä yllyttämisellä se suostui laukkaamaan laitumen ympäri.


Myös Sakari oli mukana menossa.. Taitavasti naamioituneena :D


Tämähän sitten sattui olemaan blogin kahdessadas postaus. Aikomuksena oli ensin tehdä anonyymin lukijan toivoma harjapostaus tämän "juhlan" kunniaksi, mutta katsotaanpa jos sen saisin vaikka ensi viikolla tehtyä. Muitakin toivomuksia otetaan ilolla vastaan, nyt kun Mini on saanut pitää vähän lomaa ratsunhommista, olisi kiva saada jotain kirjoiteltavaa ennen kuin blogi kuihtuu ihan kokonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti