maanantai 1. huhtikuuta 2013

Muuttuneet pääsiäissuunnitelmat

Tämä ei ole aprillia ;) Lupailin tosiaan niitä Minikuulumisia tältä viikonlopulta, mutta satula- ja kuljetusteknisistä syistä jouduttiin valmennus perumaan, joten itsekin jäin kotiin. Ensi Tällä viikolla (nythän tosiaan on maanantai..) Mini saa onneksi uuden satulansa, joten treeni pääsee täysipainotteisesti jatkumaan. Tällä viikolla pyörähdän Tampereella Hevoset-messujen vuoksi lauantaina, mutta siitä viikon päästä pääsen pitkästä aikaa Ministerin luokse. Vuorossa silloin ovatkin Minin ensimmäiset koulukilpailut, mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan..

Tämän viikonlopun rientojen peruunnuttua kävin edes vähän ihmisten ilmoilla, kun Kymijoen Ratsastajat järjesti perinteiset pääsiäiskilpailunsa Kuuksossa. Tämänpäiväisiin estekilpailuihin en jaksanut/viitsinyt lähteä kun meillä oli herätyskellon kanssa pieniä erimielisyyksiä, mutta eilisiä kouluskaboja kävin katsomassa/kuvaamassa parin tunnin verran. Olinkin hyvin hämmentynyt siitä, miten hyvin maneesissa valo riitti kuvaamiseen, eikä noista ihan kamalia tullut. Kuvia pääsee selaamaan ao. linkistä.
KJR310313
Kuukson maneesin valoon kävin itse asiassa tutustumassa jo torstaina, kun hieno nuoriherra Kekkonen pääsi kameran eteen (ja ensimmäistä kertaa maneesiin). On se komea!

5 kommenttia:

 1. Jos Mini menee kilpailuihin niin ota toki sen radasta video. Katotaan onko se seurannut hyvällä mallilla ``äitiäänsä.`` :D

  VastaaPoista
 2. Videointi onnistuu jos meidän mukaan lähtee pikkuapulainen sillä valokuvaajan rooli on Kristalla ;)

  VastaaPoista
 3. No rata ehdottomasti tietenkin videolle, kuvia saa sit verkastakin.. :)

  VastaaPoista
 4. Onpa komia varsa, niin pörheenä :)

  VastaaPoista