maanantai 1. kesäkuuta 2015

Oripainia Miehikkälässä

Eilen saateltiin Kekkonen kesälomalle yhdessä 18 muun kaverin kanssa Miehikkälän orivarsalaitumella. Hieman jännitti tuo itse irtipäästäminen (liikaa asioita jotka voisivat mennä pieleen, niin ja jokunen sata katsojaa), mutta se sujui onneksi kommelluksitta ja hevonen ampaisi kavereitaan tapaamaan, ja itse riensin äkkiä kamerani luokse jäämättä kenenkään innokkaan säntäilijän kavioihin. Olihan siinä katsomista ja kuvaamista! Itse ensikertalaisena olin tietysti aivan innoissani, vaikka kuulemma tämän vuoden erä olikin aika maltillinen. Yhtään kunnon karjasta tappelupukaria ei joukossa ollut, vaikka muutama ori kävikin ottamassa pienen mittelön vuorotellen jokaisen halukkaan laidunkaverin kanssa. Oli kuitenkin erittäin mielenkiintoista seurata lauman menoa. Aika pitkään siinä katseltiinkin ja odoteltiin että josko kohta rupeaisi kunnolla tapahtumaan. Tunnin kuluessa laitumellelaskusta alkoi olla aika säyseää porukkaa, ja useimmat keskittyivät jo syömiseen, joten lähdettiin sieltä viimasta hytisemästä.

Tiedättekö sen tunteen, kun otat kuvan joka olisi ehkä ollut paras hevosvalokuva jonka ikinä olet ottanut tai tulet ottamaan, mutta se ei olekaan aivan tarkka? Photoshop yritti pelastaa minkä pelastettavissa on, Kekkonen elvistelee (Krista itkee menetettyjä mahdollisuuksia).
Kekkonen yritti paimentaa kaikki tummat hevoset omaan laumaansa, ja pitää blondit loitolla.. :DVoikotkin löysivät toisensa.
Nyt kun kerran Miehikkälän tunnelmaan pääsi kiinni, on ehdottomasti mentävä ensi vuonna uudestaan! Ja entistä enemmän ihmettelen, mikä minua on aiemmin pidätellyt lähtemästä.

2 kommenttia:

 1. Mielettömän upeita kuvia!
  Elvistelevä Kekkonen on melkoinen hurmuri.

  Mitä tulee _täydellisen kuvan_ tuskaan, niin ajattele positiivisesti. Me lukijat nähtiin _hieno_ kuva, ei puutteita siinä. Ja sulle jää vielä nälkä metsästää sitä ihan täydellisintä kuvaa, vaikka ensi vuoden oripainien aikaan, joten taas me lukijat päästään nauttimaan kuvistasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin, ensivilkaisulla kun kuvan näki kamerassa, kävi kyllä jo mielessä että miten tästä nyt enää sitten parantaisi, parempi ehkä ripustaa kamera lopullisesti naulaan ;) Kuva oli vielä sen verran onnellinen vahinkolaukaus, että Kekkonen ehti pompata pystyyn antiikkisen Fujini laukaisuviiveen aikana, tähtäillessä se vain pörhisteli kavereille muuten vaan. Tuli sitä silmät pyöreänä sitten ihmeteltyäkin, että mitäs kameraan oikein tarttui!

   Mutta silti harmittelen sitä canvastaulua jonka tuosta olisin teettänyt, jos se vain olisi laadultaan sen kestänyt..

   Poista