maanantai 19. syyskuuta 2011

Blogitunnustus, hui!

Olen ihan ulkona näistä oikeista bloggauskuvioista, mutta tättärää, meille on myönnetty blogitunnustus Pennie's-blogin toimesta! Kiitos ja kumarrus :)


Tunnustuksen tehtäviin kuuluu kiittää tunnustuksen antanutta, vastata 10 kysymykseen ja jakaa tunnustusta eteenpäin 10 ihanaan blogiin sekä tiedottaa kyseenomaisia blogeja asiasta. Tässä kysymykset ja vastaukseni niihin:
 
1. Suosikkiväri: Sininen, ehdottomasti. Se myös näkyy aika vahvasti pukeutumisessani, hevosten varusteissa, autossani.
2. Suosikkieläin: Hepolaiset, tietysti. Itse haluaisin kyllä olla kissa, maailman napa muiden palveltavana.
3. Suosikkinumero: Ei minulla ole sellaista. Isot numerot, jos puhutaan pankkitilin saldosta tai lottovoitoista.
4. Suosikki alkoholiton juoma: Mountain Dew Voltage.
5. Facebook vai Twitter: Facebook, on minulla Twitterissäkin tili mutta olen "twiitannut" siellä vain Avatarin soundtrackin mainosviestin, jotta pääsin kuuntelemaan levyä netissä. Conan O'Brienin twittersivu tosin löytyy suosikeista ja sitä lueskelen silloin tällöin.
6. Intohimosi: Hevosaiheinen kirjallisuus.
7. Saada vai antaa lahja? Olen hirvittävän huono ostamaan lahjoja, jos minulle ei anneta riittävän selkeitä ohjeita. Enkä ole sen parempi niitä vastaanottamaan - kivat lahjat ovat tietysti kivoja, mutta minun on vaikea peitellä epämieluisan lahjan herättämiä tunteita ;)
8. Suosikkikuvio: Kuvio? Spiraali vaikka..
9. Suosikkiviikonpäivä: Sanoisin että perjantai, koska se on vapaapäivä. Lauantaita varjostaa jo ajatus sitä seuraavasta sunnuntaista, joka on työpäivä.
10. Suosikkikukka: En ymmärrä, enkä osaa hoitaa kasveja. Joku mikä villinä ja vapaana voi oikein hyvin. Voikukka esimerkiksi.

Ja sitten vaikein osuus, "vahinko" kiertoon kymmenelle blogille! No, nyt kyllä huijaan ja valitsen vain viisi..

http://frocketpiggy.blogspot.com/
http://toukkero.blogspot.com
http://hevosteluasaksassa.blogspot.com/
http://all-these-ups-and-downs.blogspot.com/
http://kavioillakoparoilla.blogspot.com/

Lisätäänpä toinenkin tunnustus samaan kirjoitukseen, kiitos Uutta oppimassa -blogi:


1. Lempiruoka: Olen lihansyöjä henkeen ja vereen ja hyvää pihviä (saa mieluusti olla heppaa!) ei moni voita, mutta silti ehdoton lempiruoka on kesäkeitto :)

2. Lempimakeinen: Kaiken sortin salmiakit.

3. Lempiluettava: Hevoslehdet ja -(tieto)kirjat. Kaunokirjallisuuden suhteen olen melko nirso ja nykyään harvalukuinen, lempikirjani on Erlend Loen Supernaiivi ja oikeastaan koko tuotanto. Tällä hetkellä lukemista odottaa postin tänään tuoma Susanne von Dietzen Rider & Horse Back to Back.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: En tee käsitöitä. Ainakaan millään lekaa pienemmällä. Okei, poikkeuksena nahkatyöt, haluaisin kovasti hankkia kunnon välineet ja tehdä itse itselleni unelmien suitset. Ja lisätäänpä toinenkin poikkeus: raippojen tuunaus glittereillä ja muilla somisteilla kuuluu silloin tällöin ohjelmistoon, mutta tämä nyt on ihan askarteluosastoa.

5. Lempielokuva:
Hyyyyyvin vaikeasti määriteltävä. Listaan muutamia sekalaisista kategorioista. Fight Club, The Boondock Saints, Amélie, Lord of the Rings, Moulin Rouge..

Tätä en nyt lähde erikseen tunnustamaan kenellekään kun jo edellämainittujen keksiminen oli vaikeaa, tehdään siis niin että tunnustetut saavat valita kumman tekevät ;)

2 kommenttia:

  1. Blogissani on tunnustus. ;)

    http://hevosteluasaksassa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Ääh, niin ja kiitos paljon toisesta tunnustuksesta!

    VastaaPoista