tiistai 6. syyskuuta 2011

Ypäjältä eteenpäin

Piti kirjoittaa joku pitkä raporttipostaus Ypäjän reissulta, mutta taisi olla sen verran mehut vievä reissu ei nyt vaan irtoa! Sellaista kyytiä sai sitäpaitsi loikkia paikasta toiseen, että muistikuvat paikan päältä aukeavat lähinnä otettujen valokuvien kautta.. :) Niitä pääsee tarkastelemaan Picasaan alla olevaa kuvaa klikkaamalla:


Kuvien lisäksi on videomateriaalia kolmevuotiaista ilmestymässä osoitteeseen http://www.youtube.com/user/arroparro sitä mukaa kun saan niitä käsiteltyä. Uudesta tietokoneestani löytyi kamerani videoformaatin kanssa yhteensopiva ohjelma, joten ehkä saan nyt myös Harjun laatuarvostelukarsintojen videot lopultakin YouTubeen haluamassani muodossa! Siis saisin, jos viitsisin ;)

Jaapelin jälkeläiset pärjäsivät (luonnollisesti!) oikein hienosti, kirkkaimpana tähtenä tietysti Aarre Arvokkain joka voitti 6-vuotiaiden kasvattajakilpailun kouluratsastuksessa ja oli esteilläkin jaetulla kuudennella sijalla. Viisivuotiaiden laatuarvostelussa sijoittuivat olivat Pikku-Seikka ja Pikku-Epeli.

Kuninkaalliset ovat aina virallinen syksyn alkamisen merkki. Minulle tällä kertaa myös kesäloman alkamisen merkki :D Kaksi viikkoa ehtii kotona tehdä kaikkea "no mä sit joskus kun ehdin" -kategoriaan unohtunutta.. Niitä riittääkin. Mutta pitää myös yrittää rentoutua ja kerätä voimia pitkää talvea varten. Kesä on suorastaan hujahtanut ohitse, kohta nämä kirpeän kauniit, aurinkoiset syysaamut vaihtuvat rapaan ja loskaan, lumihankiin ja paukkupakkasiin.. Mutta tulee sieltä aikanaan se uusi kesäkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti