keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kysymyksiä, postausehdotuksia..?


Tiedän kyllä päivittäväni blogia aika epäsäännölliseen tahtiin, mutta nyt kun joku blogia ht.netissäkin suositteli (kiitos vain :)) saatesanoin "vähän vois useammin päivitellä", heitellään vähän verkkoja vesille ja katsotaan tulisiko lukijoilta ideoita tai parannusehdotuksia. Tämä koko Mimmun myymisjuttu on osaltaan syönyt postausintoa, enkä myöskään viitsi kirjoittaa angstivuodatuksia siitä miten kurjaa elämäni on.. Mimmun lähdettyä blogin päätähdeksi nousee tietysti Minja, ja kunhan sen kanssa täysipainotteisesti aloitetaan ratsun työt, varmastikin yritän tunnollisesti kirjata ylös mitä sen kanssa on tehty, ja miten on edistytty. Ihan jo siksi, että niitä on sitten myöhemmin mukava lukea ja muistella - sitä vartenhan koko blogi aikanaan on saanut alkunsa, lukijoiden kertyminen on ollut vain "bonus", mutta pitänee teidätkin huomioida jollain tapaa ja yrittää kirjoittaa vähän ahkerammin :) Lupaan siis parantaa tapani, mutta sitä odotellessa annetaan vuoro teille.

Elikkä.. Kysymyspostauksen voisin tehdä jos vain kysymyksiä lukijoilla on? Heitelkää rohkeasti. Samoin jos jonkin sortin erikoispostauksia toivoo niin ei kun tulemaan vaan. Nyt, aktiivisuutta lukijakullat.

4 kommenttia:

 1. Kaikki varusteisiin liittyvät erikoispostaukset ovat aina mielenkiintoisia :)

  VastaaPoista
 2. Kirja- ja varustepostaukset on hyviä, kun osaat kirjoittaa niin luontevasti. Myös Himpulan kuulumisia olis kiva lukea, jos sen nykyiseltä omistajalta olet jotakin kuullut.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjapostauksia ainakin yksi vielä luvassa, ja kai niistä varusteitakin on esiteltävä - ainakin jahka olen käyttänyt kaikki likaiset satulahuovat pesussa :P Himpulan tuoreita kuulumisia ei minullakaan oikein ole, onhan minun sitä pitänyt mennä katsomaankin mutta se vaan on jäänyt.. Taitaisi tulla ihan liian ikävä jos sen näkisi.

   Poista