tiistai 11. kesäkuuta 2013

Niin se Harju-postaus..

Köh köh.. Jos blogilla enää yhtään aktiivista seuraajaa on, joku saattaa muistaa melkein kuukauden takaiset laatuarvostelukarsinnat, joista lupasin sitä pidempääkin postausta..?

No, saatte nyt ainakin nämä kuvat ja hypytysvideon. Suurempaa sanallista analyysia viikonlopusta en ole saanut aikaiseksi. Kuten viime vuonnakin, menivät kekkerit taas "ihan kivasti", ja paljon parempaankin olisi Mini pystynyt. Mutta näin tällä kertaa. Pisteet ja lausunnot löytyivätkin jo tästä postauksesta, joten en niitä ryhdy toistamaan.
Mini sitten palasi Harjun jälkeen vielä Lempäälään ja on Annikan hoivissa nyt ainakin kesän ajan vielä. Menneenä viikonloppuna ollut Lappeenrannan näyttelykin sitten jäi väliin, eikä päästy BIS-titteliä puolustamaan. Blogikin jatkaa tällä kituvaa hiljaiseloaan, joskin tänä viikonloppuna olen Lempäälään menossa, kun Minin on tarkoitus debytoida seuraestekisoissa, joten eiköhän hieman uutta materiaalia taas saada..

3 kommenttia:

 1. Mini kyllä näyttää niiin Mimmulta, kyllä siitä samaa näköä löytyy, mutta väritys on vähän tummempi kun Mimmulla. :) ps.Olisi joskus kiva myös mennä mimmun varsalla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi väri on nyt jännä, kun ei se aiemmin ole ollut noin tumma ollenkaan, saa nähdä vaaleneeko vielä kesän mittaan. Miniä saa kyllä tulla testaamaan, kunhan se joskus kotiutuu :)

   Poista
 2. Ja myös toisinpäin Mimmua moikkaan ja ratsastamaan eiks niin? :) milloin teille sopii tulla Mimmua moikkaan ja ratsiin? Oletteko kotoisalla heinäkuun lopussa/elokuun alussa? Minä ainakin olisin kiinnostunut sillä siitä on kauhean pitkä aika kun viimeksi olen tammaa nähnyt.

  VastaaPoista