torstai 25. helmikuuta 2016

Messukuume nousee.. (HHF-arvonta)

Yksi kevään hevostapahtumien kirkkaimmista kohokohdista, Helsinki Horse Fair tekee taas tuloaan ja messuja vietetään jo ensi viikon lopulla (4.-6.3.). Itse olen Horse Fairissa vieraillut joka kerta ihan alusta lähtien, ja edelleen Helsingillä on vetoa. Tämä onkin viiden HHF! Tänä vuonna uskaltauduin myös hakemaan bloggaajapassia messuille, ja ilokseni sellainen minulle myönnettiin :) Sen johdosta sain lippujakin arvottavaksi, tsekkaa Minin Facebook-sivu:

Helsinki Horse Fair tulee taas 4.-6.3.2016 ja kasvattajatyyppi lähtee sinne bloggaajapassin voimin tutustumaan...
Julkaissut Ratsumäen Minja 25. helmikuuta 2016


GoExpo pitää sisällään tuttuun tapaan laajan tarjonnan: Horse Fairin lisäksi Messaria täyttävät Fillari, Kunto, Golf, Ball Sports ja Outdoor, sekä myös Kuva&Kamera-messut. Kaikki tämä saman katon alla, yhdellä lipulla. Jos messuille tulee lähteneeksi vain yhtenä päivänä, pitääkin homma aikatauluttaa hyvin, että messuista saa maksimaalisen hyödyn irti :) Messuoppaaseen kannattaa siis tutustua hyvin jo etukäteen. Horse Fairin puolelta löytyy mm. kansainvälisiä esteluokkia, lännenratsastuksen trail-kilpailu, sekä monenlaista tietoiskua, työnäytöstä ja tuote-esittelyä.

Oma messupäiväni on näillä näkymin lauantai, ja jo pelkästään Cavallo Pro Shop infolavan ohjelmisto näyttää siltä, että tekisi mieli istua sen äärellä koko päivä (kuten viime vuonna itse asiassa teinkin, kun olin sekä lauantaina että sunnuntaina messuilla), mutta ei taida raaskia, kun näkemistä on muutenkin niin paljon. Missata ei voi ainakaan klo 11.15 Menestyvä ja hyvinvoiva varsa vaatii osaamista ja kovaa työtä -tietoiskua ja 12.15 Kolmipalat vai nivelet? Hevosen suun anatomia ja kuolainten sovitus. Olisin juuri viime viikonloppuna ollutkin menossa jälkimmäistä tietoiskua pitävän eläinlääkäri Mirjami Miettisen luennolle, mutta lumimyrskyinen sää esti Jyväskylään asti lähdön - nyt on messuilla mahdollisuus paikata sitä vahinkoa. Iltapäivän puolella taidan jumittua Horze areenan katsomoon ainakin trailin ajaksi (eipä sitä lystiä olekaan tullut nähtyä sitten Savijärven Hevosviitos-SM:ien vuonna kuokka ja kirves!), ja tottakai myös kansainvälisen tason esteratsastus aina kiinnostaa. Vaikka ohjelmatarjonta on runsasta, ei näytteilleasettajien puoltakaan pidä unohtaa. Lompakko ei taida suuria shoppailuja kestää, mutta kun alennukset ovat tarpeeksi hyviä, mitä enemmän ostaa, sitä enemmän säästää.. ja siksi hihkunkin innosta, kun rakas Reitsport Manski saapuu ensimmäiselle messureissulleen Suomeen ;) Tarjoushaukkana shoppailun lisäksi on myös aina mielenkiintoista tutustua esimerksi uutuustuotteisiin ja erilaisten yhdistysten toimintaan, ja kerätä kassillinen lehtiä ja esitteitä, joihin voi sitten vielä ajan kanssa tutustua kotona.

Horse Fairin lisäksi pitää kiertää toki muissakin halleissa: Kuva&Kamera on pakollinen kohde harrastekuvailijalle, ja Kunto-messujen puolelta pitää hakea vähän inspiraatiota lenkkipolulle. Syksyn treenailin ahkeasti SRL:n Kuntohaastetta varten, mutta sitten juoksuharrastus katkesi edelleen vaivaavaan flunssaputkeen. Kun olen suunnitellut juoksevani yhden kympin tuossa keväällä, tässä alkaa vähän jo hermostuttamaan, laskiessa kalenterista hupenevia treeniviikkoja.. RunSport-alueen juoksuspesialisteilta voisi saada hyviä vinkkejä siihen, millaisella harjoittelulla lähteä rakentemaan juoksukuntoa kohti tavoitetta, jahka henki kulkee taas. Kaiken kaikkiaan odotan koko GoExpoa taas suurella innolla, eikä tässä täydykään kuin enää reilu viikko odotella. Tänä vuonna hevostenkin osalta messut ovat ensimmäistä kertaa kolmepäiväiset, eli messutunnelmaan on mahdollista päästä kiinni jo perjantaina. Tapahtuma on avoinna perjantaina klo 12-19, lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-17.

Postaus tehty yhteistyössä Helsinki Horse Fairin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti