lauantai 9. huhtikuuta 2011

Hevosia aamusta iltaan..

Helkky & Floris, HIHS '06
Hillitön kirjoitustahti päällä! Tänään oli siis ohjelmassa Kymijoen Ratsastajien järjestämä kouluvalmennus Korialla, minä kyllä pysyttelin turvallisesti katsomon puolella. Helkky Pakarisen valmennuksista pidin todella paljon jo opiskeluaikoina Perhossa hänen siellä monesti valmentaessaan, joten kun tilaisuus tuli, piti ehdottomasti lähteä imemään vaikutteita pitkästä aikaa. Tulikin vähän ikävä Perhon aikoja, kun maneesinpenkkiä tuli kulutettua tuntikaudet kaikkien mahdollisten valmennusten merkeissä :) Helkyn tyyli niin valmentajana kuin ratsastajana on kovasti mieleeni, ja menin jo lupaamaan, että jos valmennus taas järjestetään (nyt osallistujamäärä oli todella pieni, ja ensi kerraksi pitäisi saada lisää), lähtee Mimmukin mukaan. Pahimmassa tapauksessa pitää sitten varmaan itse toimia ratsastajana, jos ei muita kiinnostuneita ilmene.. :D Tosin sitä ennen toivottavasti on saanut jo vähän kentällä treeniä alle, muuten ei kyllä ole kaunis näky luvassa.

 Ja jottei elämä mene liian kouluratsastushenkiseksi, on viikonloppuna mahdollisuus seurata Ypäjä Spring Show'n meininkiä livestreamina netissä: http://www.hevosia.com/html/live/suora.html. Huomenna ohjelmassa Suomenhevosten GP-sarjan avausosakilpailu (alustavan aikataulun mukaan klo 9:30)!

..Jota en kyllä pysty itse katsomaan (ellen ota mukaan läppäriä ja mokkulaa? hmmm..), kun ennakkotiedoista poiketen tulee kuitenkin lähdettyä huomenna Harjuun, koska Sumiainen kutsuttiin Orisuoraa avaamaan. Siispä aamusta mukaan matkaan, kuvaamaan Sumiaisen esitys, ja kipin kapin takaisin kotiin ja illaksi töihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti