perjantai 22. huhtikuuta 2011

Hoplaa!

 Olenko lievästi innoissani tästä lopullisesta kevään tulosta? Eilen nikkaroin lumen alta paljastuneille estetolpille uudet jalat (asialistalla vain viimeiset kolme vuotta.. tallinvintillä odottaa myös yksi ihan itse tehty uusi tolppa itselleen paria, ja kannattimia..) ja Mimmu pääsi vähän hyppäämään. Ja kun esteet olivat jo valmiiksi kentällä, tänään väkersin irtohypytyskujan valmiiksi ja vein Minin pitkän tauon jälkeen hyppäämään. Ei sitä kovin montaa kertaa ole kujasta hypytetty, mutta monesti irtojuoksuttaessa on kentällä ollut este jota se saa oman mielensä mukaan hypätä (ja sen kyllä mielellään tekee). Hyppääminen sujui oikein hyvin, muutaman kerran pienellä esteellä se vähän lennätti puomeja (tolppien "nerokas" kannatinjärjestelmä ei salli pientäkään hipaisua.. toinen pitkään asialistalla ollut nikkaroinnin kohde), mutta kun estettä vähän nosti, oli varsakin jo tarkkana.


Ja ettei Mimmulle tullut paha mieli, sai sekin mennä ottamaan pari pomppua..Tulin kyllä itse juosseeksi enemmän kuin hevonen, kun yritin saada siitä hyvää kuvaa.. En onnistunut, Mimmulle ei tänään kelvannut ollenkaan hypytyskuvio "mamma seisoo kameran kanssa ja minä automaattisesti tulen esteelle pyydettäessä" :P Esteen korkeudeksi mittasin 120 cm, siihen loppuikin tuosta tolppaparista reiät.

Kentällä pyöriessä jouduin hyttysparven hyökkäyksen kohteeksi, ja saman kohtalon kokivat hevoset, kun ne hikisinä vein takaisin tarhaan. Siispä myrkyt esiin ja suihkimaan..

2 kommenttia:

  1. Lumet on vielä maassa (tai ainakin ojissa), mutta hyttyset on jo heränneet?! O_o

    VastaaPoista
  2. Nopeat syövät, hitaat eivät.. :P

    VastaaPoista