sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Joulupäivän reippailua

 Eilisen sateisen harmaan aaton jälkeen joulupäivän aamu valkeni kirkkaassa auringonpaisteessa muutaman pakkasasteen kera. Niinpä Mimmun kanssa suunnattiin päivällä maastoon ja "katsotaan nyt mihin tästä lähtisi" -tunnelmissa tuli kierrettyä noin 20 kilometrin lenkki suht reippaasti. Ihanaa! Mimmun jäätyä sisälle kuivattelemaan, vein vielä Minin kentälle juoksemaan. (Mimmuhan nyt tarhaa kentällä, joten sinne pääsy vaatii aina Mimmun siirtämisen alta pois.) Kameran mielestä iltapäivä oli jo kääntymässä liian pimeäksi, mutta koitin Ministeristä kuitenkin pari kuvaa napsia.. Pitää yrittää joskus oikeasti valoisalla ottaa siitä kunnon kuvia vielä, on aivan liian vähäiseksi jäänyt tämä ponien kuvaaminen, mutta pitäisi hyödyntää lumi niin kauan kun sitä riittää - sääennuste ei ainakaan näytä kovin lupaavalta tämän suhteen.

2 kommenttia:

  1. Oi, kuulostaapa ihanalle tuo 20km maastolenkki! :) Harmikun täällä ei oo ihan semmoisia maastoja, kun niin lähellä keskustaa ollaan, että pääsis pidempää lenkkiä tekemään :/

    VastaaPoista
  2. Hiekkateitä meilläpäin riittää onneksi ihan loputtomasti kierrettäväksi (kunhan ensin jokusen kilometrin asfaltilla matkaa), autotietä kyllä nekin mutta onneksi on liikennevarma hevonen. Mutta joskus sitä haaveilisi oikein kunnon metsälenkeistä, varsinkin lumettomaan aikaan kun kaikki hiekkatiet ovat tosi kovia ratsastaa.. :)

    Niin mikä lumi, öinen myrsky jätti vain rippeet jäljelle.. :(

    VastaaPoista