sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Minihevostapahtuma Harjussa

Reserve Supreme Champion: Longbridge Simply Daisy
Perjantaina pistin Facebookiin haun päälle - viikon kuluttua alkava kesäloma on oivaa aikaa Nikonin sisäänajoon, joten jonoon vaan kaikki valokuvausta kaipaavat. Samalla aukaisin myös Hevostapahtumat Kymenlaaksossa -kalenterin katsastaakseni tulevaa tarjontaa, ja mitäs ihmettä! Harjussa järjestettäisiin nyt lauantaina ja sunnuntaina Minihevostapahtuma! Täytyy sanoa, että sellainen aukko oli sivistyksessä, etten edes tiennyt Suomessa oikein minihevosnäyttelyitä järjestettävän, ja varsinkaan minua ei ollut saavuttanut tieto, että tällainen häppeninki löytyisi näinkin läheltä. Lauantai kului muissa merkeissä, mutta tänään oli aamulla ihan pakko ajella Harjuun ja tsekata, mitä Minihevostapahtuma oikein pitää sisällään. Minua kun kaikki näyttelykulttuuri kiinnostaa muutenkin, ja samalla olisi hyvä tilaisuus näyttää kameralle vähän maneesinsisuksia.

Luokkajako lauantain ja sunnuntain välillä oli minulle ihan hepreaa ilman tarkempaa perehtymistä, mutta sunnuntaina kuitenkin olivat ohjelmassa avoimet riimuluokat. Nämä sisälsivät niin näyttelyluokkia, kuin vähän erikoisempia ohjelmanumeroita, kuten agilityä ja liberty-luokan ("villi ja vapaa").

Northern Sky In Flames
Olihan noita pikkuhevosia kiehtovaa katsella, ja kieltämättä itsellekin heräsi monta kertaa sellainen ajatus, että mitä jos.. Ainahan minä olen siitä näyttelyshettiksestä haaveillut, mutta minihevonenhan voisi olla sellainen kompromissiratkaisu, joka samalla tyynnyttää sen näyttelyarabia himoavan sydämeni..? No, ihan niin tiheää näyttelytoimintaa näille ei vielä taideta järjestää että siitä oikein päätoimisen harrastuksen itselleen saisi, joten ehkä minulle toistaiseksi riittää vain se vähän isompi Mini-hevonen. Arabia janoavaa sydäntä sen sijaan koitellaan heti ensi lauantaina, 25.7. Metsäkylässä Ecaho International C Showssa.. Tältä päivältä latailin vähän kuvia jo nettiin, en tosin jaksanut niitä muokkailla (ihan kuin se yllättäisi ketään). Nikon pelitti ihan mukiinmenevästi maneesissakin näin ensikokeilemalta, ja saa tuosta varmasti parempaakin jälkeä irti, kun käyttäjä löytää kaikki vivut mitä veivailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti