maanantai 21. maaliskuuta 2016

Hups

Eli miten täytämme tyhjyyttä materialla.
Nälkä kasvaa syödessä. Kyllähän minä tiesin, mihin ryhdyn, kun järjestelmäkameroiden tielle läksin. Ja niin se ajatus siitä kiinteästä, valovoimaisesta pikkuputkesta kasvoi pelkästä mutkumätahdon melkein perustelluksi tarpeeksi, kunnes perjantaina kävi Rajala Pro Shopin nettikaupassa pieni klik, klik, enter, hups. Ja Rajalalla toimittiinkin oikein töpinällä, sillä hän on täällä tänään.


Tervetuloa perheeseen, Nikkor AF-S 85mm f/1.8G!

2 kommenttia:

 1. "Nälkä kasvaa syödessä. Kyllähän minä tiesin, mihin ryhdyn, kun järjestelmäkameroiden tielle läksin." Tämä, vaikka tällä samaisella järjestelmäkameroiden tiellä perustelin myös pitkään, miksi kompaktikamera olisi niin paljon helpompi valinta: ei repullista objektiiveja ja niiden vaihtamista kovalla kiireellä, jos aina olisi yksi ja joka tilanteeseen sopiva putki kiinteänä kamerassa kiinni. Vaan kuinka siinä kävikään... Paljon onnea perheenlisäyksestä! Jos ja ilmeisesti kun koirakuva on jo otettu tällä uusimmalla perheenjäsenellä, oikein hyvältä näyttää ja lisää odotetaan nähtäväksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän on just se syy, miksi sinnittelin Fujieni kanssa vuosikaudet - oli vaan pakko kärvistellä sen yhden ja saman mötikän kanssa tilanteessa kuin tilanteessa, mutta säästyi lisähankintojen houkutuksilta ja valtavan kalustoarsenaalin kanssa pelaamiselta :D No, minulle saavat kyllä nämä kaksi nykyistä (Tamronin 18-270mm ja nyt tämä Nikkor) riittääkin taas ihan hyvän aikaa. Seuraavissa houkutuksissa alkaa olla hintalaput sitä luokkaa, että Veikkaus saisi muistaa minua jonkinlaisella potilla ennen kuin sellaisten hankkimisista edes haaveillaan..

   Kyllä, koirakuva on Nikkorin tuotoksia. Piti rientää heti pihalle ottamaan parit testiotokset kunhan sain sen ulos paketistaan, vaan auringonpaiste vaihtui niin äkkisesti lumisateeksi, etten raaskinut jäädä kastelemaan uutta rakkauttani :) Viikonloppuna se taitaakin sitten joutua maneesikokeeseen, eli katsotaan seuraako siitä itkua ja hampaiden kiristelyä, vaiko kenties helpotuksen huokaus..

   Poista