lauantai 12. maaliskuuta 2016

Rapainen ravipäivä

Miksi turhaan tehdä rästihommia tai jotain muuta typerää, kuten esim. siivota tai mitä aikuiset ihmiset nyt yleensä vapaapäivinään tekevätkin (?), kun aina voit lähteä Kouvolan T76-raveihin, paistattelemaan päivää ja katsomaan kun toiset kahlaavat liejuisella radalla, sekä siinä sivussa napsimaan tuhat kuvaa joilla et tee mitään?

Jos ihan rehellisiä ollaan, pidän ravien kuvaamisesta juuri siksi, että en tee niillä kuvilla mitään. Voin ihan vapaasti napsauttaa manuaalin päälle, säätää, kokeilla, leikkiä, ilman tulosvastuuta tai suorituspaineita. Ei tarvitse ns. ottaa varman päälle, koska nämä ovat vain minun kuviani. Tilaisuuksia harjoitella asetuksia, ajoitusta, sommittelua, tarkennusta. Nytkin tiesin että pilvettömältä taivaalta paistava aurinko Kouvolassa tarkoittaa armotonta vastavaloa koko päivän, mutta saatoin ottaa sen vain haasteena, myös kuvankäsittelyn suhteen. Photoshop onkin saanut tehdä vähän normaalia radikaalimpia liikkeitä.

Kuvien läpikäyminenkin on vielä kesken, siitä editoimisesta puhumattakaan, mutta jo nyt pieni kuvaoksennus bloginkin puolelle. Jospa minä taas muistaisin joskus lähteä raveihin?

Rapa roiskuu..Pulipuli. Radanpinta virtasi kuin keväinen puro, ja huonot olosuhteet aiheuttivat lukuisia poisjääntejä
Lentoon lähdössä?
Veeran Poika lähti radalta jalkapatikassa mentyään kumoon lämmityksessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti