sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäisretki Polleparkkiin

Äkkiä tämä talvikausi on taas mennä vierähtänyt, sillä ihan melkein huomaamatta oli ehtinyt kulua jo puolisen vuotta syyskuisista Niinisalon kisoista ja täten Minin näkemisestä. Hyvä hevosenomistaja täällä hei!  Kalenteriini oli jo hyvissä ajoin merkattu Keski-Suomen aluehallimestaruudet ja niiden perässä ajelinkin sitten eilen Polleparkkiin Leppävedelle. Tuplainnostus koska Miniponi ja uuden objektiivin ensimmäinen maneesireissu!

80 cm verkkaluokasta A1.0 arvostelulla ratsukko nappasi puhtaalla radalla ruusukkeen. Suomenhevosten mestaruusluokassa (90 cm) viimevuotisen pronssin puolustus jäi tällä kertaa kolmella pudotuksella yritykseksi, mutta hyvä fiilis jäi tuostakin radasta.

Tosi valokuvauksellisen esteen valitsin, kun johde peittää puoli hevosta
Ja hyvä fiilis jäi myös Nikkorin suorituksista! Sää oli pilvinen ja harmaa eikä maneesikaan turhan valoisa, mutta kyllähän tuolla valovoimalla jotain silti aikaiseksi saatiin, vaikka testiräpsytkin jäivät vähiin ja asetukset tuli heitettyä vähän summamutikassa (mikä tarkoitti sitä että photarilla riitti töitä, ja kyllä, olen ilmeisesti tehnyt sellaisen myöhäisen uudenvuodenlupauksen, että kuvaan kaiken vain ja ainoastaan manuaalilla). Kiinteän polttovälin kanssa eläminen vaatii vähän totuttelua, ja tarkoittaa tietysti sitä että etenkin esteratsastuksen kuvaaminen on hallioloissa vähän tuuripeliä, että sattuuko siinä sitten sopivasti esteitä oikealle sijainnille ja etäisyydelle, mutta budjettivalinta on budjettivalinta.. :P Ja tämä vaikuttaisi nyt olleen ihan hyvä sellainen.

Vähän valoisampana päivänä olisin ehkä viitsinyt jäädä kisoja kuvaamaan vielä sen jälkeen kun Mini oli hoidettu ja saateltu kotimatkalle, mutta ajatus hirmuisesta editointiurakasta ei paljon jo räntäsateessa hyytynyttä mieltäni lämmittänyt, vaan valitsin kotimatkan ettei reissussa ihan myöhäiseen iltaan asti menisi.

Ja loppukevennykseksi, mitä tänään tapahtui kun ei ollut hevosia kuvattavaksi. No, crazy cat lady tietysti houkuttelee höyhenkepillä kissat kameran eteen. Hyvää pääsiäistä, tai mitä vähää siitä on jäljellä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti