maanantai 13. maaliskuuta 2017

Pika-arvonta: Helsinki Horse Fair!


Olen ollut tähän asti kaikilla Helsinki Horse Fair -messuilla, eikä tämäkään vuosi jää poikkeukseksi. Viimevuotisen innostamana hain tälläkin kertaa bloggaajapassia, ja viime viikolla tuli tieto sen myöntämisestä. Tässä on vain pitänyt sen verran kiirettä (kuluihan viime viikon talvilomasta loppupuolisko reissussa Helsingissä ja Ypäjällä), että messujen ohjelmistoon ja muuhun tarjontaan en ole ehtinyt perehtyä juuri ollenkaan! Mutta tässähän saavat lukijat auttaa..

Siispä passin myötä Messukeskukselta arvottavaksi saatu messulippu (1 kpl, joka oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn vapaavalintaisena päivänä, myös GoExpo- ja Kuva&Kamera-messuille) lähtee jakoon seuraavin perustein:

1. Kerro kommentissa mielenkiintoinen messutipsi Helsinki Horse Fairiin: oli se sitten esitys, ohjelmanumero tai expoalueen tärppi. 
2. Jätä sähköpostiosoitteesi!

Arvonta on avoin kaikille ja sulkeutuu keskiviikkona 15.3.2017 klo 20. Arvonta suoritetaan ja lippu messuille toimitetaan pdf-tiedostona jättämääsi sähköpostiosoitteeseen (katsothan siis että se on toimiva!) viimeistään torstaina 16.3. Arvonta on päättynyt!

Tietoa messujen ohjelmasta ja näytteillä olevista yrityksistä ja yhdistyksistä, sekä muuta infoa messukävijöille esimerkiksi aukioloajoista löytyy tietenkin: Helsinki Horse Fair. Kätevä apu messukäynnin suunnitteluun on myös Messukeskus-sovellus.

Helsinki Horse Fair, GoExpo & Kuva&Kamera Helsingin Messukeskuksessa 17.-19.3.


P.S. Tuplaa mahdollisuutesi voittoon Ratsumäen Minjan Facebook-sivulla!

1 kommentti:

  1. Arpaonni suosi ensimmäisenä kommentoinutta anonyymia, voittajalle lähetetään pikaisesti sähköpostia :) Poistin kommentit, jotta sähköpostiosoitteet eivät jää spämmibottien armoille.

    VastaaPoista