torstai 16. kesäkuuta 2011

Horzen Blogikilpailu: I ♥ Horze

Hevostarvikeaddiktiotani olen puinut jo aiemminkin, mutta tilaisuuden tullen käytän häikäilemättömästi mahdollisuuteni hehkuttaa lisää tätä materialismin huipentumaa.

Horze on monelle merkkitietoiselle suorastaan kirosana - eiks teillä köyhillä ole varaa parempaankaan, mulla ainakin on viiden tonnin kamat aina päällä, ei noi ees mitään kestä. No pyh! Kun minua ei ole millään kansanedustajan vuosipalkoilla tai anteliaalla perintötilillä siunattu, ei todellakaan voi tai edes halua ostaa kaiken maailman merkkituotteita vain siksi, että ne ovat juuri nyt in (puolen vuoden sinua katsotaankin sitten pitkin nenänvartta, kun mallisto on jo vanhentunut). Siksi sitä mielellään hankkii sellaisia varusteita niin itselleen kuin hevoselleen, jotka ovat sekä hyvännäköisiä, kestäviä että lompakolle ystävällisiä. Ja hyvin usein näitä löytää juurikin Horzelta, joko liikkeissä käydessä tai nettikaupasta tilaten. Ja aina ei tarvitse lähteä "merta edemmäs kalaan", kun Horzen valikoimaa löytyy runsaasti myös läheisestä Agrimarketista. Uuden kuvaston ilmestymistä odottaa aina kieli pitkällä..

Minulla itselläni on lukemattomia paitoja, takkeja ja ratsastushousuja (edullisten hintojen vuoksi raaskii ostaa kivoja kausivärejäkin - lempparini ovat nämä, jotka löytyvätkin hyllystä molemmissa väreissä..). Kulutustavara kuten vaikka ratsastussukat ovat niin halpoja että niitä voi pitää varastossakin, ne kun aina hukkuvat kuitenkin :D

Tallin puolelta löytyy kaikkea ihan perustavaroista (hoitotuotteet, riimut, narut, jne.), suojiin, satulahuopiin ja loimiin, myös klipperini olen Horzelta ostanut kun viime joulukalenterin huipennuksena oli -24 % alennus kaikista tuotteista. Koko joulukuun jännitin jokaisen kalenteriluukun kohdalla, pitäisikö jo tilata.. Mutta kannatti malttaa viimeiseen asti, aikamoinen tilaus se olikin sitten :)

Hevosvarustesta pitää erityisesti hehkuttaa ihanan paksua ja lämmintä fullneck-villaloimea, nimittäin paksukaulaiselle suomenhevoselle kunnon kuivatusloimen löytäminen on aika tuskaa. Tuossa on todella tilava kaulaosa ja se kuivattaa nopeasti & lämmittää hyvin klipatunkin hevosen. Toista lempparituotetta, Nest-yhdistelmäpinteleitä minulla löytyy useaan satulahuopaan sopien, ne ovat todella näppärät ja kestäneet hyvinä paljosta käytöstä huolimatta. Myös Horzen todella hyvä heijastava ratsastusloimi on vertaansa vailla pimeillä maastolenkeillä.

"Kuva olis kiva" tai jotain sinne päin. (Okei, myönnetään, on se varsa yksivuotiskeväästä ainakin kehittynyt..)

Tämän blogitekstin avulla osallistun Horzen bloggauskilpailuun ja minulla on mahdollisuus voittaa 500 euron lahjakortti Horzen verkkokauppaan, www.horze.fi.

Toivottavasti itsensä takaisin maksava mainos päättyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti