maanantai 10. syyskuuta 2012

Tervemenoa rikkinäiset rystyset..

..Tervetuloa RidersRasp Trail™!

Arkipäivän luksusta ovat ehdottomasti ehjät ruumiinosat, ja RidersRaspista olen haaveillut siitä asti kun sen olemassaolo minulle selvisi, jonkun joskus ikuisuus sitten linkitettyä sen Facebookiin. RidersRasp on näppärä pieni työkalu, jolla voi huolehtia ns. vuolujenvälisestä kavionhoidosta - pyöristää reunoja, pitää kavion tasapainoisena ja -muotoisena, sekä hoitaa ja ehkäistä pieniä lohkeiluja. Varsinkin jos Minille nyt ne Easyboot Glovet talveksi tilaan, on niissä niin tarkka kokomitoitus, että kavio täytyy pitää aika hyvin mallissaan kaiken aikaa. RidersRaspilla tuon toteutus on helppoa, sen kun vähän viilaa menemään sitä mukaa kun tarvetta on. No, myönnettäköön että hoituisihan tämä ihan tavallisellakin raspilla, mutta kun RidersRasp on niin pieni! Ja sievä! Ja yhdellä kädellä käytettävä! Eikä sillä saa rystysiä, sormia tai muitakaan ruumiinosia rikki (mitä hanskoista huolimatta tavallisen raspin kanssa koettelen säännöllisesti).

Ihme kyllä, tästä ei ole montaakaan päivää kun viimeksi RidersRaspia kaihoisasti mietin, mutta enhän minä ensitutustumisen jälkeen ollut merkannut ylös edes nimeä tai selvittänyt mistä näitä saa. Sattumalta (no, ehkä olin etsimässä paksuja pintelipatjoja kuljetuskäyttöön) sitten selailin äsken Börjesin nettikauppaa ja kas, siellähän tämä pikku möllykkä piileksi kengitystarvikesivun alanurkilla. Pikainen googletus paljasti, että Suomessa tätä myy myös Viljar, mutta siellä hinta oli ratusen kalliimpi (34 vs. 39 euroa). Postia odotellessa, toivottavasti tuo on kaikkien ostostv-henkisten markkinointilauseittensa väärti ;)

No, ainakin ostan joskus varusteita joiden edes periaatteessa pitäisi olla a) käytännöllisiä b) ei satulahuopia. Jälkimmäisiähän menin ja tilasin sieltä Heppatarvikkeesta suomenhevosenpäivän kunniaksi muutaman.. On varmaan jo syytä lopettaa siitä ostokiellosta puhuminen tyystin, koska minulla ei selvästikään ole enää aikeita noudattaa sitä. Puolustuksekseni voin yrittää edes perustella, että tulevat Equiline Ipanema -setit ovat jumalaisen siistit, ja jäävät ehdottomasti säilöön odottamaan hamaa tulevaisuutta ja ahkeraa kisakäyttöä..

4 kommenttia:

 1. Ite katoin juuri eilen noita samoja, ja mietin että pitäis varmaan tilata kun näyttää niin kätevältä. Jos (ja kun) kokeilet tuota, niin kerro ehdottomasti oliko hyvä käytettävä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää laittaa testiraporttia jahka saan sen käyttöön :)

   Poista
 2. Ja mä kun mietin feissarissa, että mikä prkl toi kurkku on! :D

  VastaaPoista