lauantai 1. joulukuuta 2012

Keep calm because hästar finns inte

Hevosurheilu ehtikin jo uutisoida Ruotsissa pienimuotoiseksi ilmiöksi nousseesta Facebook-ryhmästä Hästar finns inte. On tieteellisesti todistettu että hevosia ei ole. Tai ehkä hevonen on hedelmä, mutta sitäkään ei ole. Tätä ajatusta kannattaa jo yli 90 000 ihmistä. Mitä mystistä tapahtuu kaikille rahoille, joita väitämme käyttävämme hevosiin? Huumekauppa vaikuttaa todennäköiseltä suuntaukselta, samoin parhaillaan käynnissä oleva Stockholm International Horse ..Frukt Show lienee vain peiteoperaatio huumeiden salakuljetukselle tai muulle hämärätoiminnalle. Me hevosihmiset olemme luoneet moniuloitteisin salaliiton uskomuksemme ympärille: sen että hevosia olisi olemassa. Ehkä on aika havahtua todellisuuteen?


Aatteella on jo oma t-paitakauppakin. Kuvan mukainen paita houkuttaisi minuakin. Koska onhan se tietyllä tavalla hyvin rauhoittava ajatus.

3 kommenttia:

 1. Haha mitä ihmettä? :-D

  Niinhän sitä moni aloittaa "hevosharrastuksen" nuorena, ja vanhemmat jopa kannustaa! Taitaa olla aikamoinen huume kun riippuvuus usein jatkuu läpi elämän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minutkin on ihan vauvaiästä alkaen aivopesty tähän elämäntapaan mukaan. Vai voiko tätä jo kutsua kultiksi?

   Poista
 2. Sinut on haastettu (ihanan lapsellisella) blogihaasteella osoitteessa http://blondiponit.blogspot.fi ! :)

  VastaaPoista