lauantai 5. tammikuuta 2013

Lauantai-illan pelastus

Vilkaisin jo aiemmin päivällä topicia paljastuneesta huijaribloggaajasta (osa 1, osa 2 poistettu), joka siis suosituista blogeista oli kopioinut hevosten kuvia ja henkilöllisyyksiä. Harmi kun en tutustunut asiaan yhtään syvemmin ennen kuin blogit poistettiin, sillä olivathan Ratsumäenkin nykyinen ja entiset asukit päässeet osallisiksi glooriasta: mutta onneksi Googlen välimuisti pelastaa!

Toisessa mielentilassa ehkä hermostuisin varastetuista valokuvista ja muusta, mutta nyt en jaksa kuin repeillä huolella noille blogin teksteille :D

Mimmu (tiineysvrk 321) esiintyi blogissa paitsi omalla nimellään, myös "hieman pulskana" ruunana nimeltä Tomppa

8 kommenttia:

 1. Omg, voiko tollaistakin tapahtua! :D Huh huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomatonta mutta totta! Selasin henkilön Googleprofiilia kauemmas, tyypillä on ollut varmaan kymmenittäin näitä feikkiblogeja ja vaihtaa nimeä aina parin viikon välein (Milla, Inka, Susanna, Sofia..). Siis mistä ihminen saa innoituksen ja energiaa tähän?

   Siinä viimeisimmässä blogissa, mistä jäi "kiinni", oli jopa mennyt niin pitkälle että oli (jäljestä päätellen) Paintilla tehnyt melkein 2000 lukijan luettelon itselleen ja esiintyi blogin kommenteissa ties minkä bloggaajien nimillä.. Ilmeisesti myös väitti olevansa jonkun sisko? Huh huh tosiaan!

   Poista
 2. Noin paljon näkee vaivaa johonkin feikki blogeihin ja kopioi kuvat luvatta ja kehtaa vielä puhua hevosista niiden omilla nimillä? Ei voi oikeasti olla totta, mistä nuo saavat noita ideoita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtaa olla jokseenkin häiriintynyt tyyppi että tuollaisesta touhusta innostuu, ja näkee noin paljon vaivaa (ja jo pidemmällä aikavälillä) että pyörittää tuollaista kuviota. Omalla kohdalla "vahinko" ei ollut sen suurempi kun on pöllitty kuvia pelkistä hevosista, mutta ymmärrän että astetta enemmän ketuttaa ihmisiä, joilta on viety ratsastuskuvia (joissa feikkibloggaaja väittää esiintyvänsä itse) ja suorastaan esiinnytty sen oikean henkilön nimisenä..

   Poista
 3. Ai vitsi miten kiva homma. Ehdin lukea tuon Tomppa/Mimmujutun ja esittelyt muista hevosista, sitten menin linkkisi kautta ht.netin sivuille (osa 1) jossa alettiin puolessa välissä puhumaan Siljaponista. Pieni pala nousi kurkkuun, mutta blogi oli poistettu niin en nähnyt mitä siitä oli kirjoitettu. Mutta kiitos sulle tästä valaistuksesta! Menenkin heti väsäämään vesileimaa kuviini...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta googleprofiilista (https://plus.google.com/106632826437842532342/posts) löytyi ihan ensimmäisenä Silja-postauksen linkki, se on ollut niin tuore poistohetkellä ettei ole Googlen välimuistiin ehtinyt..

   Poista
  2. Tuosta linkistä löytyikin tekstin alkupätkä. Ai että kun pistää vihaksi! Sä sentään otit huumorilla :-D

   Poista
  3. Nuo omista (no, siis yhdestä omasta ja kahdesta entisestä - Hirmukin oli mukana, mutta salanimellä Silver) hevosista väännetyt oli niin koomisia, että ei oikein voinut ottaa muuten kuin huumorilla.. Tässähän tuntee itsensä melkein julkkikseksi, kun on "kelvannut" mukaan tällaiseen operaatioon ;)

   Mutta joo, fiilikset voisivat olla aivan eri jos tuonne olisi kuvia joissa minä itse esiinnyn levitelty urakalla. Onneksi minun fotogeenisyydelläni ei ole sitä vaaraa!

   Poista