tiistai 29. tammikuuta 2013

Tilannekatsaus ja tunnustuksia

Well hello there! Blogi, mikä se on? Pitääkö sinne joskus kirjoittaa?

Valitettavasti saatte tottua tähän hiljaisuuteen, koska kuun vaihteessa Minin on määrä muuttaa koko kevääksi Lempäälään, Annikan treenailtavaksi. Toki sen kuulumisia raportoin sitä mukaa kun niitä saan (ja käyn mahdollisuuksien mukaan tietysti itsekin Miniä katsomassa), mutta odotettavissa on entisestään harveneva postaustahti. Olen vielä sikäli onnellisessa asemassa, että saan tallin kokonaan tyhjäksi: edessä neljä lähes hevosvapaata kuukautta, siis ihan silkkaa lomailua! Vielä nyt riemuitsen, katsotaan kuinka rankoiksi vieroitusoireet käyvät ajan kuluessa. Ja kuinkahan monena aamuna kömminkään ihan vanhasta muistista talliin ja ihmettelen, mihin ne ponit oikein ovat kaikonneet..


Tässä kohtaa kuuntelen ilomielin lukijoiden toiveita ja mielipiteitä tulevista postausaiheista, jos sellaisia vain löytyy. Tarkoitus on ainakin tehdä jonkinlainen postaussarja hevoskirjoista. No, oikeastaan jatkaa sitä: muistan että tuolta hamasta menneisyydestä, noin vuoden takaa, löytyy tällaisen aloitus, köh köh.. Ja tiedä sitten, mitä kaikkea tässä innostuukaan raapustelemaan. Kun ei ole kotitallia sitomassa, aikomuksena on myös panostaa valokuvaamiseen ja esimerkiksi kisoissa kiertelyyn suuremmalla innolla, joten semmoistakin materiaalia on ehkä luvassa. Ihan kuihtumaan blogi ei siis pääse, mutta nyt jos koskaan on hyvä tilaisuus toivoa sellaista sisältöä, mitä haluaa lukea. Olen avoin kaikille ehdotuksille. Koska itseänikin suunnattomasti ärsyttävät sellaiset blogit, joissa vain pyydellään anteeksi pitkiä postausvälejä, lupaan että tästä ei sellaista tule. Periaate on ennenkin ollut että kirjoitetaan kun asiaa (tai asiankaltaista) on, ja tämä jatkuu edelleen. Kukaan tuskin on ennenkään kieli pitkällä kytännyt, koska sitä postausta oikein tulee.. Toivottavasti pysytte matkassa mukana, vaikka sitä asiaa olisi entistäkin vähemmän :)

Pistänpä nyt lopultakin blogiinkin nämä uudenvuoden ratsastusvideot, kun olen niitä jo jonkun aikaa lupaillut. Pidetään näitä lähtötilanteena ja katsotaan, miten Mini oikein kevään mittaan edistyy. HD-laatua klikkaamalla, olkaat hyvä. Hissimusiikit YouTuben valikoimista (päällä on kova yritys vaihtaa tuota ensimmäistä, mutta tube ei nyt ole ystävä).





Tupsahti myös parikin tunnustusta, kiitos Emmi ja Jenna:

New blog love:
Tässä tunnustuksen pelisäännöt:
Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle. Valitse 5 ihanaa blogia ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin.


Taidanpa taas olla laiska ja jättää jakamatta.. ;)

4 kommenttia:

  1. Voi vitsit kun mini näyttää hienolta! Ootko joskus ajatellut myyvän miniä sitten kun se on valmis ratsu vai aijotko pitää sen omana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saapa nähdä minne tie vie. Jos siitä oikeasti tulee niin hyvä kuin toivoa voi, olisi omalta kannaltani fiksuinta teettää siitä varsa (tai pari) itselleni projektiksi ja myydä Mini tavoitteelliseen, kilpailevaan kotiin jossa se pääsee näyttämään lahjansa. Omat taidot ja intressit kun ei kilparatsastuksessa ole, vaan tässä varsojen ja nuorten kanssa puuhailussa :)

      Onnea teille vuosipäivänä!

      Poista
  2. Semmoinen toivepostaus olisi kuin että mitä varusteita haaveilisit ostavasi itsellesi ja hevosellesi noin lähitulevaisuudessa?

    VastaaPoista