keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kolme yötä Teivoon on..

..Laskin aivan itse äsken ja epätoivo vain kasvaa.. ;) Ei voi sanoa että suurin odotuksin oltaisiin matkaan lähdössä, mutta otetaan kokemuksen kannalta. Kun valtakunnallisen varsanäyttelyn lautakuntakin koostuu kokonaan eri tuomareista kuin Kouvolassa, on ihan mielenkiintoista saada kaksi lausuntoa näin lähekkäin. Varsoja näyttelyssä mukana on huimat 33, vaikka alunperin kyllä piti ottaa vain 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Sääennuste perjantaille vaihtelee räntä- ja vesisateen välillä, toivotaan että se ehtisi muuttua vähän valoisammaksi vielä.

Minimörssäri!
Edelleenkään en ihan tiedä itkettääkö vai naurattaako lauantainen näyttelyreissu :D No, olinhan minä sen jo aiemminkin todennut että varsa ei missään nimessä ole parhaimmillaan, ja suoraan sanoen jos en olisi ilmoittanut sitä niin aikaisin, olisin sen nyt lähempänä näyttelyä varmaankin jättänyt tekemättä. Mutta kakkonen on kakkonen vaikka perässä olisikin miinus, eihän se huono kuitenkaan ole. Varsa kun näyttää tuolta niin ei siinä paljon parempaa voinut toivoa, vaikka pieni kolaus olikin ne vuodessa ysistä seiskaan tippuneet tyyppipisteet. Saa nähdä, palaako Miniin keveys vielä kasvun myötä vai onko tämä nyt se "lopullinen painos". Vaikka se melkoiselta pallolta näyttää, varsinaisesti lihava se ei ole - läskiä ei ole pinnassa. Eipä sillä, itseäni ainakin miellyttää jos siitä ei ihan sellaista kapoista silakkaa tulisikaan, ainakin jos siitä itselleni ratsua aioin. Saisi se jonkun sentin kyllä vielä venähtää..

Teivon jälkeen jäävät kuitenkin näyttelykuviot joksikin aikaa tauolle ja ryhdymme tosissaan harjoittelemaan laatuarvostelukarsintoja varten. Ja miettimään sitä orivalintaakin, keväthän on jo aika pitkällä.

Olinpas muuten reipas, kaikki Orisuora-videot löytyvät nyt netistä!

Minille voisikin ajatella ihanaa Hessin Leeviä tyyppiä keventämään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti