sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Tilannekatsausta aina välillä

Eipä ole tässä juuri ollut tilanteita, mistä päivitellä. Paikallaan junnaava kevääntulo on jäädyttänyt kentän auratun "ringin" luistinradaksi, joten ratsuttelut luonnollisesti ovat sen myötä yhtä jäissä. Menneellä viikolla muutamana lämpimämpänä päivänä juoksutin Miniä liinassa ja irti, mutta hiljaista on sitten ollut kun veti pakkasen puolelle.

Torstaina kakara myös raspattiin ensimmäisen kerran. Suuta tietysti on tarkastettu aiemminkin, mutta purenta on hyvä eikä nytkään juuri tekemistä ollut. Voi kuitenkin varmemmin mielin jatkaa ratsastamista kun tietää että suu on kunnossa, jos sille ne kuolaimetkin vielä laittaa ;) Pienenpienet sudenhampaat oli tuloillaan, mutta ne on kuulemma helpompi poistaa vasta syksyllä.

Kouvolan varsanäyttelyyn on enää vajaa kaksi viikkoa, joten kentän sulamista odotellessa pitää silti jotain töitä Minille keksiä. Tiet kun ovat täällä jo sulia, pääsee onneksi taluttaen "maastoilemaan". Kolme varsaa kun pitäisi Kouvolassa esittää, ei pieni lenkkeily taida itsellekään olla pahaksi :D

Näihin kuviin ja odottaviin tunnelmiin, siis.. Katsotaanpa, jos innostuisin jatkamaan sitä hevoskirjapostaussarjaani tässä tylsyyden kourissa painiskellessa. Taisin lupailla sitä ratsastuskirjojen pariin siirtymistä jo joskus tammikuulla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti