sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kuvia ja kuulumisia

Mini nähdessään Annikan viimeksi.. :)
 Oli vähän semmoisia "ympyrä sulkeutuu" -fiiliksiä, kun ystäväni Annikan kävin eilen kidnappaamassa lähiseudulle suuntautuneelta mökkireissultaan. Annikahan koulutti ja kilpailutti Minin emää Mimmua, ja oli aikanaan mukanani sitä toisella koeratsastuksellakin arvioimassa. Ostopäätöksen olin kyllä silloin jo tehnyt ;) Nyt hän pääsi ensimmäistä kertaa viimeksi pikkuvarsana näkemänsä kakaran selkään! Niin ne vuodet vierivät aivan huomaamatta ohitse. Mini sai kovasti kehuja ja tuntui oikein laadukkaalta ratsunalulta. Eiköhän Mini lähde tässä syksyn mittaan Annikalle vähäksi aikaa työstettäväksi, jos tilanteet sattuvat kohdalleen.

Poni on joutunut laihikselle, kyllä
 Muuten Minin viikko oli myöskin kentällä työskentelyyn painottuva, kun työvuorojeni vuoksi pääsin ratsastamaan vasta illemmalla. Maanantaina ratsastettiinkin aivan täydessä kaatosateessa: töistä tullessa arvoin aikani, yltyyköhän sade pienestä ripottelusta kunnon monsuuniksi, mutta otin kuitenkin "riskin". Tulihan sitä vettä niskaan aivan saavista kaatamalla, mutta Mini oli todella reipas ja miellyttävä ratsastaa. Tiistaina selvittiin kuivina ratsastuksesta, mitä nyt Mini porhalsi siihen malliin että hiki taisi tulla vähän molemmille. Kyllä se eteenpäinpyrkimys on löydetty! Ensi viikolla taidetaankin taas ottaa rennosti maastoillen, ja vähän takaraivossani muhii ajatus, että jonain päivänä tehtäisiin jotain repäisevää, ja harjoiteltaisiin lähettämällä traileriin menoa. "Perinteisin metodein" Mini menee oikein hyvin koppiin ja muutaman kerran olen lastannut sen yksinkin, mutta lähettämisen opettelu helpottaisi niitä tilanteita, joihin apukäsiä ei ole saatavilla. Tuskin tuossa mitään probleemaa tulee, mutta hyvä kuitenkin harjoitella sitä etukäteen, niin on taas yksi taito lisää takataskussa.

Loppuun vielä sneak peek: Minin uudet näyttelysuitset ja -ohjat! Taisin mainitakin jonkin aikaa takaperin, että nämä laitoin tilaukseen entisten hieman kärsittyä. Pyöreillä hopeasoljilla ei tällaisia saa mistään, joten piti sitten entisten suitsien solkiin ihan uniikkikappaleet teettää. Otan näistä kyllä vähän edustavammat kuvat kunhan ehdin sinne asti, piti vain suoraan postilaatikolta juosta laitumelle näitä sovittamaan kun ne saapuivat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti