torstai 23. elokuuta 2012

Lomalla viimeinkin..

Kurjet ja syksyiset maisemat. Siis ne kurjet on siellä. Oikeasti. Tuolla kaukana.
Pahoittelen heti otsikkoa, olen itsekin jo saanut allergisia reaktioita tänä kesänä jo hyvin kuluneesta ja paljon väärinkäytetystä lausahduksesta.. ;) Iisisti ottamisesta ei kyllä tällä lomalla ole juuri pelkoa, reissaamista riittää niin hevosaiheisesti kuin muutenkin. Heti loman alkuun oli sunnuntaina suunta Vermon poninäyttelyyn, mistä Team Qxon hevosille lähtikin mukaan aimo kasa palkintoja, molempien sph-varsojen ollessa luokkavoittajia. Itse nappasin expon puolelta Ukkostuulen taulun tallia koristamaan - sattuipa teksti osumaan meidän elämänfilosofiaan just eikä melkein!


Jos huomenna keli vain sallii, olisi tarkoitus lähteä Harjuun kansallisia koulukisoja katsomaan ja kuvaamaan. Suomenhevosluokassa on mukana monta mielenkiintoista ratsukkoa, joiden "päivän kuntoa" tarkastella ennen Ypäjän kuninkaallisia. Perjantain pääluokkana kisataan Prix St Georges.

Näyttelypuuhat jatkuvat lauantaina Kouvolassa, kun vuorossa on vuotiaiden suomenhevosten valtakunnallinen varsanäyttely, missä käyn esittämässä Kuukson Josefinan. Näyttelyn kanssa samaan aikaan Kouvolan raviradalla ovat käynnissä myös ponikuninkuusravit ja Meidän Maaseutu -festivaali, eli tekemistä ja näkemistä riittää. Vuotiaita varsojakin näyttelyyn on ilmoitettu peräti 47 kappaletta.

Ensi viikolla onkin luvassa sitä ei-hevosaiheista ohjelmaa, ja hieman auki on edelleen, lähdenkö edes Ypäjälle. Jos lähden, niin todennäköisesti vain yhden päivän reissuna lauantaina tai sunnuntaina - no, tähän aikaan olisi tietysti vaikeaa saada majoitustakaan. Pitää vähän katsella listojenkin mukaan, mitä siellä on sitten tarjolla. Tähän hetkeen näyttää esimerkiksi uhkaavasti siltä, että Samuli Puissancea ei järjestetä lainkaan, kun ilmoittautumisaika päättyy tänään ja osallistujia on pyöreä 0. Harmi, sillä se oli todella hieno kilpailu toissavuonna.

Suhe-Emma puissancen muurilla 2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti