perjantai 24. elokuuta 2012

Kameran ulkoilutusta

Harjun Kakkonen
Kävin siis vaihteeksi kameralle näyttämässä kouluaitoja Harjun kansallisissa koulukisoissa. Kuvasin lähinnä suomenhevosia, mikä sekin vaihtelevan auringonpaisteen vuoksi oli vähän työlästä. Laiskana kun en jaksanut jättää katsomopaikkaa siirtyäkseni kentän toiselle laidalle vastavaloa välttelemään.. ;) Muistakin luokista tuli napsittua pari kuvaa, mutta varsinkin ykkösradalla takaa porottava aurinko sai kerrankin keskittymään ihan "omin silmin" katseluun eikä linssin läpi tiiraamiseen. Linkki Picasaan alla. Tai mihin Google+:an se nyt meneekään, ei tuosta ota selvää.
Harju 24.08.12

Samalla tulin tietysti ulkoiluttaneeksi myös lompakkoani, kun riemukseni huomasin että paikalla oli jopa kaksi varustemyyjää: Hevosväylä sekä kaukaa Pohjanmaalta Foto-Björndahl. Jälkimmäisen teltasta löysin jotain etsimääni.. Kingslandin repun. Kuninkaallisissa Ypäjällä vuosi tai kaksi takaperin sitä hypistelin ja juupaseipästelin varmaan puoli tuntia Ratsuriihessä, mutta realismin leka muistutti napakasti takaraivoani siitä, että minulla on ihan hyvä Horzen reppu joka saa kelvata. Horzen paljon nähneen reissurepun nyt lähennellessä reppujen hautuumaata, olin jo tehnyt periaatepäätöksen, että saisin KL:n repun sen tilalle nyt ostaa.

Kotiuduttuani katselin kaunista auringonvaloa laitumella ja tuumasin, että kun kamera kerran on jo messissä, otanpa lopultakin ne kunnon edustuskuvat Minin näyttelysuitsista. Ihan hyvä idea, vai..?

 Mini spurttaili ensin vähän pitkin laidunta, mutta kun tuli lähikuvien aika, jouduimme molemmat suoranaisen mäkäräpilven saartamiksi.

"En halua!"
"Okei, okei, mä tsemppaan vähän"
"Kiitti, mulle riitti!"
Mukavia tietysti nämä viimeiset lämpimät päivät, mutta ötököistä voisi jo hankkiutua lopullisesti eroon :D

2 kommenttia:

  1. Ihana Mini. Meillekkin päin voisi ajella, jos enää haluat Mimmua nähdä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai haluan :D On vaan niin paljon kaikkea muuta..

      Poista