perjantai 16. marraskuuta 2012

Sama pää kesät talvet

Sainpa tuossa jo pari viikkoa sitten tunnustuksen Pennie's - based on true story -blogin Peninalta (kiitos vain!), mutta se ei jotenkin sopinut tuonne tarinointien ja turinointien sekaan, ja meinasi sitten unohtua vallan, kun ei ole ollut sen tähdellisempää kirjoittamisen aihetta.. Katkaistaan siis pieni blogihiljaisuus tällä!


Post-it -tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post It-lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se on kerrottu vain Post it-lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.


Nyt jää kyllä jakamatta kun aina ne 5 lempiblogia joita haasteilla/tunnustuksilla "kiusaan" ovat suht samat ja tämä on jo aika tiuhaan kiertänyt :)

Arki on jokseenkin pelkkää sadetta ja harmautta vailla suurempia kohokohtia - kuten varmaan kaikilla muillakin tähän vuodenaikaan. Tänään kävin Kirkkonummella katsomassa Minille tallipaikkaa keväälle aiotun ratsutusjakson ajaksi, ja matkalla piti käydä pitkästä aikaa myös Keravan Horse & Riderissa. (Suurempaan varustekauppakierrokseen ei onneksi ollut aikaa!) Olin nimittäin luvannut itselleni että saisin Eskadronin ihanasta syys-talvimallistosta hankkia winterred-värisen kouluhuovan ja pintelit, ja silmiini oli onneksi pistänyt liikkeen Slow shopping -päivien -20 % alennus kyseisistä tuotteista. Mainitsinhan jo aiemmin löytäneeni punaisen värin? En oikein tiedä mitä tässä on tapahtunut, nimittäin kun tuo Eskan mallisto julkaistiin, katselin värejä hyvin pettyneenä ja totesin ettei taaskaan ollut mitään kivaa. Veri vain alkoi yhtäkkiä vetää punaiseen päin ja nyt sitten hellin itseäni tuolla setillä! Kunhan ei nyt eksy ostamaan mitään yhteensopivaa Pikeurin mallistosta, kun sieltäkin winterrediä löytyy.. ;) Samalla reissulla oli käytävä myös IKEAn kautta hakemassa hakemassa muutama erinomainen DIMPA-säilytyspussi lisää. Nämä ovat loistavia satulahuopien (ja loimien) säilömiseen: pysyvät järjestyksessä, puhtaina ja pölyttöminä. Ja huopiahan minulla riittää!

Olisiko muuten tarinoiden jatkoksi muita postaustoiveita? Olen palveluksessanne, ja kovin ideaköyhä tämän marraskuisen ankeuden keskellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti