sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

336 km, 4 h 57 min

Näyttelyhulluus iski ihan lopullisesti, kun koko kesän jahkaamisen jälkeen viimeisen ilmoittautumispäivän uhkaavasti lähetessä ryhdyin ihan tosissani miettimään, lähdetäänkö Minin kanssa kuitenkin 20.8. SuoRan valtakunnalliseen suomenhevosratsujen ja pienhevosten näyttelyyn Joensuuhun. Matkaa on Google Mapsilta kysyttäessä otsikon lupaamat kilometrit, aika-arvio tietysti kopin kanssa ajellessa ylittyy.. Mutta hei, kerran se vain kirpaisee. Ja perjantaina laitoin ilmoittautumisen menemään! Nyt vain toivotaan, että näyttely alkaisi vasta klo 12, jotta ei tarvitsisi yön yli kestävää reissua tehdä. Pitäisi kuitenkin järjestää majoittumiset hevoselle ja huoltojoukoille, ja kustannuksiakin tämä mukavasti lisäisi.. Mutta ei myöskään houkuta ajatus matkaan lähdöstä aamuyön tunteina.

Itse asiassa Mini on jo kokenut näyttelyhevonen. Tässä valtakunnallisissa 2008 Mimmun kanssa, ja siellähän se varsa on mahassa kasvamassa!
Tulevana lauantaina vuorossa KJR:n järjestämä show-näyttely Kausalassa, onneksi ihan "omilla nurkilla". Tavallaan vähän hirvittää lähteä näyttelyihin nyt, kun siellä Lappeenrannassa meni niinkin hyvin (mitä edelleenkään en ihan käsitä). Parempi kuitenkin lähteä hakemaan se kylmä totuus ennen kuin jää liikaa leijumaan yhden Best in Show -tittelin kanssa ;) Eihän sitä tiedä.

Lastausharjoituksiakin jatkoimme perjantaina Mimmun hoitajan ollessa tallilla kaverinsa kanssa, lastaus sujui silmänräpäyksessä, ajeltiin sitten pihan ympäri ja purettiin varsa. Helppoa kun heinänteko, joka tosin ei ole erityisen helppoa..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti