sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Helteinen Hamina

 Huh huh! Takana kahden päivän irtiotto arjesta ja Hamina Bastioni Horse Festival. Hamina kun sijaitsee ihan kivenheiton päässä, olihan sitä paikalle lähdettävä. Kelit olivat aivan läkähdyttävät, mutta ei nyt valiteta - onpa kaikilla olleet hyvät heinäpoudat tällä viikolla.. Sitäpaitsi leipätyöni (hah hah..!) leipomossa on siedättänyt minut äärioloihin varsin hyvin. Katsomossa istuminen oli kuitenkin yhtä tuskaa, tänään pysyttelin suosiolla enimmäkseen kentän toisella laidalla, missä tuuli kiersi ihanasti.

Hilauduttuani paikalle perjantai-aamuna katsastin expon ensimmäisenä. Pikasilmäyksellä katselin, että ei nyt kummoinen valikoima. Varttia myöhemmin raahasin valtavaa satulahuopakassia, joten se siitä sitten :D Mukaan tarttui kolme Equilinen ja kaksi Eskadronin huopaa, ostin kun halvalla sain -hengessä. Mitäänhän en tarvitse, varsinkaan satulahuopia. Pahin ylilyönti oli se, että yksi Equilinen huovista oli übersöpöstelyn huipentuma, uudesta Hello Kitty -mallistosta harmaa yleishuopa vaaleanpunaisilla kanteilla! Jos jaksaisin niin ottaisin näistä ihanuuksista kuvatkin.. Perjantai meni muutenkin vähän törsäilyn puolelle, nautin Bläk-ravintolan suussasulavan grillatun härän ulkofileepihvin ceasar-salaatilla (19 euroa - siis pihvi ja muutama rehu! mutta hyvää se oli). Mutta onhan tuollainen tarjonta käytettävä hyödykseen, ja Bastioni kuitenkin on vain joka toinen vuosi :)

Lauantaina kukkaronnyörit oli tiukasti köytetty, ostin vain aiotusti Lähtövuorossa Anna-Julia Kontio -kirjan SRL:n ständiltä ja täydensin Tunne Hevonen -kokoelmaani muutamalla puuttuvalla lehdellä. Muuten keskityin esitteiden keräilyyn, ja tuttujen tapaamiseen. (Ja epähuomiossa olin päässyt telkkariinkin..)

Toki siellä Bastionissa ratsastettiinkin, mutta täytyy sanoa että vähän halju vaikutelma jäi itse kisoista, ei vain ollut sellaista kunnon fiilistä. Suomalaismenestystä oli niukasti, ja kouluratsastusta nähtiin vain vähän näytöshenkisessä neljän ratsukon kutsukilpailussa. Tämän päivän pääluokan, Hamina GP:n voitti ihana taloja hyppäävä Cocodrillo johon ihastuin jo eilisessä Masters-luokassa, ratsastajanaan Giovanni Consorti. Jessica Timgren - Zanra Z sijoittui viidenneksi. Huomenna hypätään Nations Cup -osakilpailu, jossa suomalaisten menestyminen näyttää kahden ensimmäisen päivän tulosten perusteella aika kaukaa haetulta. Mutta, koskaan ei pidä sanoa ei koskaan.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti