tiistai 5. heinäkuuta 2011

Operaatio kaaoksen kesytys

Satulahuone (kooltaan noin 2 x 3 metriä) on jo pikkuhiljaa kertynyt ovelle asti täyteen tavaraa, jolle ei ole mitään varsinaista paikkaa. Ja tavaraa kyllä on paljon. Mimmun käytyä esteleirillä viime viikolla oli senkin kamoja vielä vähän levällään, ja kaiken kukkuraksi ne viisi uutta satulahuopaa Bastionista. Oivoi.

Tästä lähdettiin. Jösses. Yritän kyllä pitää melko siistiä tallia, mutta yhtälö liikaa tavaraa + liian vähän säilytystilaa oli johtanut huomaamatta tähän kaaokseen. Levällään lattialla huopia ja loimia ja laatikoita täynnä sitä, tätä ja tuota..

Ideoita pursuten siirryin eilen läheiseen Robin Hoodiin ja palasin varastohyllyn ja muutaman uuden säilytyslaatikon kera. Kasasin (yllättävän helposti) metallisen hyllykön, ja sitten pitikin rientää töihin.

Tänään projekti jatkui aamusta satulahuoneen totaalisella tyhjennyksellä ja siivouksella. Yhden rikkinäisen satulatelineenkin ruuvasin pois seinästä. Eiköhän kolmelle satulalle riitä viisi telinettä..

 Tavaraa, siis osa niistä. Oikeassa nurkassa häämöttää varastohylly odottaen oikeaa paikkaansa satulahuoneessa.

Välillä piti käydä kuvaamassa Miniä, joka laitumella pörhisteli keksittyään, että kun kovasti hirnuu, naapurin hevoset vastaavat :)

Varastohylly löysi paikkansa (ja täyttyi saman tien satulahuovista.. eikä tuossa todellakaan ole kaikkea, hyvin iso pino on matkalla pesuun) ja muukin kalustus sai vähän vaihtaa järjestystä. Ylimääräiset suitset ja nahkavarusteet piiloutuivat säilytyslaatikkoihin, eivätkä suitsitelineet enää pursuile. Projekti on edelleen kesken, mutta alkaa näyttää valoisammalta!  Pitää nyt myös laittaa myyntiin muutamat loimet ja muut, jotka ovat pyörineet nurkissa odottaen jotain "parempaa hetkeä"..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti