torstai 28. heinäkuuta 2011

Ensimmäiset lastausharjoitukset

Mimmu kävi vielä aamulla tunnustelemassa, onko kiima ohi (astutettu sunnuntaina ja tiistaina ja oli ohi nyt, eli toivotaan parasta!), joten minulla oli auto ja traileri pihassa valmiina. Koittaisiko lastata Miniä? Sen kanssahan lastausta ei ihan virallisesti ottaen olla koskaan harjoiteltu oman kaluston puutteessa - on vain tarpeen vaatiessa lähdetty reissuun (eli kerran vuotiaana näyttelyyn ja kaksi kertaa nyt 2-vuotiaana) ;) Nyt kun on taas oma traileri, on korkea aika opettaa varsa helpoksi lastata.

No ei muuta kun tuumasta toimeen, varsalle naruriimu päähän, taskut täyteen porkkanoita ja nokka kohti traileria. Tavoitteena oli pitkän kaavan tehdä selväksi että kopissa on kivaa, ulkona ei. Koska tein varsanopetusta tapani mukaan yksin eikä ollut mikään kiire, ottaisimme ihan vaikka askeleen kerrallaan ja sitä rataa. No. Kävelimme pysähtymättä sisään traileriin. Ei tämän näin pitänyt mennä :D Mini sai suun täydeltä porkkanoita rouskuteltavaksi, ja oli kuin joka päivä olisi tehty näin. Otettiin muutaman kerran uusiksi, välillä pysäyttäen ja peruuttaen/ottaen eteenpäin "kesken matkaa". Yksin ollessa en tietenkään voinut kuin kävelyttää varsaa traileriin ja pois, puomien ja sillan sulkemisen yrittäminen yksinään ei olisi ollenkaan järkevää, vaikka ajan myötä tavoitteena onkin varsa jonka saa yksin lastattua, kuten emänsäkin :)

Että jos joku lukijoistani ihmettelee miksi loppuviimein kirjoitan Minjan kanssa puuhasteluista, niin tässä on syy.. Yleensä sen kanssa käy kaikki kuin tanssi, ja siitä seuraa hyvin epärealistiselta kuulostavaa varsabloggausta! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti