keskiviikko 2. marraskuuta 2011

OMG!

Vaikka viimeisimpään Horzen blogikisaan kirjoitinkin niin perinpohjaisen tunteellisen vuodatuksen kuin suinkin kykenin, en minä ihan voittoon asti uskonut - mutta tulihan sieltä kiva lahjakortti hassattavaksi.. :) Kaksi asiaa päätin hankkia "jos vaikka voittaisi" jo kun kisa alun perin lanseerattiin: itselle uusi siisti kypärä, Ocean Harmoniouz jonka kanssa kehtaa julkisilla paikoillakin kulkea (minun kohdallani tarkoittaa lähinnä näyttelyitä..), sekä Mimmulle uusi vatsapanssari vuosien haikailun jälkeen. Ei entisessä mitään varsinaista vikaa ole ja sen takia en ole viitsinyt sitä pelkän turhamaisuuden ja värikoordinoinnin nimessä vaihtaakaan, mutta kun sen joustot ovat vihreät.. Saa nähdä mitä kaikkea muuta kivaa pakettiin eksyykään!

Vanha vatsapanssarikin pääsee vielä ulkoilemaan tulevana viikonloppuna, lauantaina Mimmu & Jaana valmentautuvat Petri Tolmusen valvovan silmän alla Kuuksossa ja sunnuntaina seuraavatkin aluekisat Kotkassa, joihin parivaljakko on ilmoitettu 70 cm (seura) ja 80 cm luokkiin. Hui hui :)

Seuraava viikonloppu vasta menoa ja meininkiä pursuaakin, perjantaina ja lauantaina lähden Harjuun lihashuollon peruskurssille, jos vaikka jotain oppisi perusvenytysten lisäksi hevosilleen tekemään. Jatkokurssia seuraa myöhemmin marraskuussa. Sunnuntai 13.11. onkin sitten jännistä jännin päivä, kun Mini raahataan Vermoon valtakunnalliseen varsanäyttelyyn! Kun näyttelyssä on mukana monta ykköselläkin palkittua varsaa, ollaan mukana ihan rehellisesti huvin ja urheilun vuoksi. Ja saapa varsasta tuoreet mittaukset. Itselle puolestaan kelpaisi se vuoden kolmas parhaan esittäjän palkinto, sitä yritetäänkin taas kahden varsan voimin :D Pienimuotoista paniikkia aiheuttaa pohdinta, miten ihmeessä saan metsäpeikkomoodiin vaipuneesta Minjasta edustuskelpoisen näyttelypelin muokattua.. Pakko kai on pestä se tässä jonain päivänä ja sitten vain kylmästi loimittaa näyttelyyn asti, jotta karva pysyy puhtaana ja ehkä jopa painuu vähän siloisemmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti