perjantai 17. helmikuuta 2012

Työn touhussa taas

Eihän tässä muu auta kuin pakkasten hellitettyä taas aktivoitua ja käydä varsan kanssa töitä tekemään. Mini sai viime viikolla Kotkan uudessa Heppatarvikkeessa ensimmäistä kertaa käydessäni W-Profilen sidepull-suitset. Hankinta oli yllättävä kompromissi kahden "jos vaikka ehkä joskus" -ostoslistan kohteen välillä: olen pitkään haikaillut (edullisten) sidepullien ostoa, ja toinen haave oli ostaa Minille jotkut omat laatusuitset. Nyt Heppatarvikkeessa sai FB-tykkääjänä vapaavalintaisesta tuotteesta -30% ja koko valikoimasta -20% joten piti lähteä katsastamaan tarjontaa, jos vaikka löytyisi jotain kivaa. Olin jo hipelöimässä W-Profilen Dressage- suitsia, mutta jotenkin siinä kävi niin että samassa hyllyssä roikkuivat nuo sidepullit, ja enemmän tai vähemmän hetken mielijohteesta niiden kanssahan sieltä kotiin lähdettiin..? Mutta ovatpahan laadukkaat ja kestävät, eivätkä mitkään vinkuintiahalpikset. Ja Mimmulta on Minille jäänyt aika monet tavallisetkin suitset, eiköhän me niillä pärjätä ;)

Jonkinasteista kiirettä on olevinaan pitänyt, mutta tänään intouduin sitten suitsia varsalle sovittamaan. Niiden seuraksi otimme mukaan juoksutusvyön ja uudet ohjasajo-ohjat, ja suuntasimme kentälle. Alkuun Mini sai vähän irtona pöllöillä pitkin kenttää..

Kuvat on laatua...
Hetken juoksentelujen jälkeen otin varsan kiinni, napsautin ohjat kiinni suitsiin ja todella pitkän tauon jälkeen lähdettiin muistelemaan ohjasajon jaloa lajia. Mikäs siinä, sujui kuin vanhalta tekijältä, niin kuin Minin kanssa vähän tuppaa aina nämä asiat menemään. Kentälle aurattua rinkiä kierreltiin ympäri ja välillä kahlailtiin kentän keskellä olevan hangen poikki suuntaa vaihtaen, pysähdeltiin ja peruutettiin. Sidepullit pelasivat hyvin, ja miksipäs ei, alkujaan Mini on ohjasajoon opetettu naruriimulla ajaen. Onhan sitä kuolaiminkin ajettu ja muutenkin kuolaimia paljon käytetty näyttelytouhuissa ja muissa puuhissa, mutta kai tässä on sen verran pehmeämpään ideologiaan luisumassa, että haluan että hevonen toimii myös kuolaimetta hyvin. Emänsä veroista monitoimitaitajaahan tästä ollaan tekemässä :) Jotta ei nyt sitten muuta kuin työrutiinia kehittämään ohjasajaen ja juoksutellen. Sitten voi taas selkäänmenoakin ryhtyä miettimään.

Ja ps, odottakaahan intopinkeänä huomista, käytin nimittäin satulahuovat pesulassa ja luvassa on jonkinlainen massiivinen varustepostaus..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti