sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Ne uudet suitset

Katalogimalli Minimonsteri
Ei ihan tavallisen malliset nämä Horse Fairista löydetyt meksikolaiset! Poskessa siis rinkulan sijaan tuollainen pehmustettu ja valkoisilla ompeleilla koristeltu "laatta", ja koristeommelta muuallakin suitsissa sekä yhteensopivissa kumiohjissa. Ihastuin myös noihin pyöristettyihin solkiin. Valmistaja virolainen Hoburiistade Varustuse ja Hulgimüügi OÜ. Jos joskus tulee Tallinnaan lähteneeksi, pitänee katsastaa tuo myymälä, olivat nimittäin todella laadukkaan oloisia kaikki nahkatarvikkeet! Ja käsityötä luonnollisesti, kahden vuoden takuulla.

Ja miten rakastankaan tätä ihanaa kevätaurinkoa :) Lumet kun vielä lähtisivät kunnolla sulamaan, niin ai että.

4 kommenttia:

  1. Vautsi miten hienot suitset! On ainakin erilaiset, ei varmasti ihan heti kävele vastaavat vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ellei kovin moni muukin rakastunut niihin messuilla ;)

      Poista
  2. Saakohan tuolta martingaaleja? En nähnyt tuossa sivulla äkkiseltään. Tai teetettyä riimua tms? Mistä muuten olet ostanut ne turvakärjelliset kumpparisi? Ihanat nuo suitset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ainakin rintaremmimartingaaleja messuilla myynnissä, juuri ja juuri onnistuin vastustamaan sellaisen ostoa :D Nahkariimuja oli myös monenlaisilla koristeilla ja pehmusteilla.

      Kumpparit on ostettu muistaakseni Sipoosta, pienestä maatalouskaupasta Paippisissa. Taitaa saada noita tai vastaavia oikeastaan kaikista maatalouskaupoista.

      Poista