maanantai 5. maaliskuuta 2012

40 lukijaa - ja sen kunniaksi kysymyspostaus!

Lukijalaskuri on taas pyörähtänyt uudelle kymmenluvulle, ja ajattelin sen johdosta nyt kerjätä teiltä kysymyksiä, joita toivottavasti tulisikin edes muutama. Näppäimistöt laulamaan vaan, nyt on sana vapaa :) Ihan totta, mitä vain. Don't make me beg.

Tänään kyllä heti aamusta huomasi, että on maanantai. Talliin mennessä oli epäilyttävän hiljaista, eikä Minin karsinanoven luukusta vilkkunut yhtään tuttua piirtopäätä. Siellähän se sitten rötkötti seinää vasten kierähtäneenä, jumissa "pienessä" 15 neliön karsinassaan.. Ei muuta kun vetämään varsaa irti seinästä sen verran että se sai ponnistettua itsensä pystyyn, onneksi ilman vammoja..

Päivä kuitenkin kääntyi kertaheitolla paremmaksi, kun tallinteon lomassa huomasin että pihaan oli pölähtänyt TNT:n kuorma-auto, syyn jo arvasinkin. Tilasin tovi sitten 4dobbinilta Englannista läjän tavaraa, kun siellä oli (ja on näköjään edelleen) 10 % alennus yli 60 punnan (~72 euroa) tilauksista. Olen sieltä jo pidempään himoinnut halpaa Vereduksen Pro Light -suojasettiä, ja tuon alennuksen myötä sitten lopulta rohkaistuin tilaamaan. Paikasta tulee Suomeen nimittäin aika hurjat toimituskulut, noin 30 euroa tässä tapauksessa (vaihtelevat painon ja toimitustavan mukaan). Pakettiin mahtuikin sitten suojien lisäksi mm. ötökkämyrkkyjen kuningasta Tri-Teciä, pari Absorbinen Showsheen Finishing Mist -pulloa, Likittejä ja muuta pientä kivaa (ja oikeasti tarpeellistakin).. Toimituksessa meni noin viikko, että ei paha! Maksu sujui näppärästi PayPalin kautta, mutta maksumahdollisuuksista löytyy mm. luottokortit sekä Visa Electron. Lämpimät suosittelut tästä liikkeestä, 4dobbinilta löytyy esimerkiksi edullisia Charles Owen -kypäröitä. Kimppatilaus kyllä kannattaa noiden toimituskulujen takia.

Sakarikin sai uuden hienostelutakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti