perjantai 9. maaliskuuta 2012

Uutta ja vanhaa

Ohhoh, blogin ulkoasu sitten otti ja vaihtui, kun lopullisesti hermostuin edellisen mallin kapeuteen (jota ei voinut säätää). Johan sitä entistä tuli kolme vuotta katseltua, nähtäväksi jää kauanko menee ennen kuin tämän taas tunnistaa omaksi blogikseen ;)

Vanhaa sen sijaan edustaa seuraava video. Minin varsavideoita ei tullut koskaan mihinkään latailtua silloisen mokkulanetin kanssa painiessa (hyvä kun ne muutamat kuvat edes sai läpi), mutta nyt innostuin niitä koneen kätköistä kaivelemaan. Oli se vaan melkoisen ketterä lapsi jo muutaman päivän ikäisenä. Repeän joka kerran tuolle "laukkapiruetille" kohdassa 0:55. Toinen on niin tosissaan. "Nih!"

6 kommenttia:

 1. Kiva uusi ulkoasu, nätti värimaailma ja banneri! :) Yllättävän paljon uudistaa ilmettä vaikkei asettelu olekaan muuten muuttunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moneen kertaan olen yrittänyt vaihtaa entistä mutta koskaan en ole löytänyt tarpeeksi kivaa yhdistelmää tilalle, mutta nyt tuntui tärppäävän. Mukavan simppeli ilman turhia kikkailuja. Ei ihan heti kyllästykään tällaiseen :)

   Poista
 2. Aivan ihana video! Voi mahoton. :-)

  Ja uusi ulkoasukin on todella kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On toi naperokin onneksi melkein yhtä ihana edelleen!

   Poista
 3. Ite tykkään myös uudesta ulkoasusta, sopivan yksinkertainen. Ihana tuo video!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen ulkoasuun yllättävän tyytyväinen, ehkä tätä katselee taas sen kolme vuotta..

   Poista