torstai 24. toukokuuta 2012

J-ä-n-n-i-t-t-ä-ä...

Huhhuh, lauantai on jo ihan ovella! Tutut viime hetken valmistelut käynnissä: mitä laitan päälle, missä ihmeessä ovat valkoiset housuni, olenko edes muistanut pestä ne edellisen näyttelyn jälkeen.. ;) Suojat on pesty, suitset pitää vielä puunata ja rasvata, kävin hakemassa Kouvolan Hevostarvikkeesta kivan lyhyen tuplaketjun pitkään riimunnaruuni, kaikki alkaa olla sillä kantilla aika tiptop. Mini on saanut ottaa viimeisen viikon aika lunkisti, selkään en ole mennyt, mutta juoksutettu on. Huomenna vielä varsan pesu ja siinä se sitten alkaa ollakin. Jännittää!

Harjatkin sain pitkästä aikaa pestyä - Minin hieno pääosin harmaa collection!
Vink vink, reaaliaikaista tulostiedotusta Harjusta voi sitten seurata Minin FB-sivulta!

5 kommenttia:

  1. "Tutut viime hetken valmistelut kännissä"

    Hetken olin, että mitäää~~?

    VastaaPoista
  2. Mistä ovat nuo pölyharja (ylärivi toinen vasemmalta) ja vas. alanurkan harja? En tiedä mahtaako ketään muuta kiinnostaa mutta lukisin mieluusti postauksen harjoista, mitä käytät mieluiten ym. :) Satulahuopien lisäksi kun tuntuu harjoja kertyvän hevoselleni eniten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisipa harjapostauksen tehdäkin, varsinkin kun ne vielä tällä hetkellä ovat suhteellisen puhtaita :) Pöläri tarttui viime vuonna Ypäjän sh-kuninkaallisten exposta, en kyllä muista mistä liikkeestä se oli. Vas. alanurkassa on pitkäharjaksinen Haas, taitaapa olla Kouvolan hevostarvikkeesta ostettu. Aloin Minille varsana keräämään harmaita harjoja sillä varjolla että niitä muka olisi vaikeampi hamstrata - mutta yllättävän paljon noitakin löytyy, on pakkikin pitänyt vaihtaa isompaan!

      Poista