maanantai 31. lokakuuta 2011

Jos maastoon haluat mennä nyt..

Paranormaalien ilmiöiden asiantuntijamme Mimmu haluaa Halloweenin jälkitunnelmissa muistuttaa lukijoitamme jokaponia vaanivista paholaisista.
Sarvipäinen paholainen nro 1 vaanii sinua.. kaiken aikaa
Lehmä on demoniroduista ehdottomasti vaarallisin. Se on etäisesti vähän niin kuin hevonen, mutta ei kuitenkaan ollenkaan niin kuin hevonen - kuin olisi huonoon naamiaisasuun pukeutunut hämätäkseen varomattomia jokaponeja. Ne liikkuvat ja äännehtivät tavalla joka huokuu sielutonta pahuutta.

Tänään lenkillä kohtasimme..Lammas on lehmää pienempi ja pörröisempi. Tuo suloinen ulkonäkö on kuitenkin ANSA! Pienen kokonsa vuoksi sen pahuus ja demoniset voimat ilmenevät voimakkaampina kuin lehmän. Lammaslaumalla on kollektiivinen ajattelu ja ne voivat tiivistyä yhdeksi jättilampaaksi. Näin sanotaan, mutta kukaan tapahtuman todistanut ei ole jäänyt henkiin siitä kertomaan. Erikseen on syytä mainita myös onneksi harvoin tavattu vuohi, joka on käytännössä ninjademoni. Ne ovat äärimmäisen ketteriä ja nopeita. Ja tietysti pahoja.

Siinä missä edellämainitut demonilajikkeet onneksi vetäytyvät piakkoin talvilevolle nauttimaan kesän aikana keräämäänsä runsasta poninruhovarastoa, aina ajankohtainen on metsien paholainen, hirviö. Ne vaeltavat metsissä ainoana tarkoituksenaan pelotella mahdollisesti paikalle eksyviä hevoseläimiä. Nyt on onneksi hirviönmetsästyskausi, mitä juhlistaaksemme pukeudumme aina maastoillessa kirkkaisiin väreihin.

Mutta mitä tehdä kohdatessasi demonin? Tätä ei voi painottaa tarpeeksi: kohtaamista vältettävä kaikin mahdollisin keinoin. Jos se on väistämätön, jää vain kaksi vaihtoehtoa: taistele tai pakene. Jos sattuu omistamaan niin huonon emännän kuin minä, hän tilanteen vakavuutta aliarvioidessaan saattaa kieltää viimeksimainitun. Silloin ainoa mahdollisuutesi on taistelu. Osoita ylivertaisuutesi tekeytymällä mahdollisimman suureksi ja uljaaksi. Kovaäänisen pörinän säestämä passage tai terre á terre on näyttävä ja pelottava tapa lähestyä demonia. Tarvittaessa (jos emäntä nauraen yrittää pysäyttää sinua) tehosta vaikutusta levaden kautta. Capriolekaan (tai muu hyppyliike) tuskin on haitaksi jos sellaisen taidat. Mitä ikinä teet, älä näytä pelkoasi! Yritä kuitenkin livauttaa väliin muutama laukkapiruetinpuolikas, jotta saisit suunnan vaihdettua. Jos demonit eivät hämäänny näistä keinoista vaan lähestyvät sinua, on kaikki toivo mennyttä. Rukoile että ne syövät ratsastajasi ensin ja itse pääset sillä aikaa pakenemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti