keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Ht.net ei toimi, turvaudutaan blogiin

Ihan totta, heti kun hevostalli.net on nurin, sitä tulee karulla tavalla huomanneeksi, miten turhaan tietokoneella oikein tuleekaan istuttua. Kun ei ole muka mitään muuta tekemistä.. :P Itse käytin tuossa äsken tämän yllättävän vapaa-ajan hyödykseni, Mimmulle kun oli jäämässä vapaapäivä hoitajan peruuttaessa tallikäyntinsä sateen vuoksi, joten ei muuta kun hevosten syötyä töistä tullessa antamani "toiset päiväheinänsä" hain Mimmun sisään ja laitoin ratsastuskuntoon. Alun perin kyllä suunnittelin juoksuttavani, mutta kun oli niin säkkipimeää, en todennäköisesti olisi kentän valosta huolimatta juuri nähnyt, mitä hevonen liinan päässä oikein puuhaa, joten samalla vaivalla sen sitten ratsastaakin :D Jostain syystä Mimmu kulkee aina kuin unelma näillä työillan jälkeisillä kouluratsastuskiusauksilla, niin nytkin. Taipuisa, notkea ja kissamaisen pehmeä tamma oli kuin sulaa vahaa liidellessään tähtitaivaan alla. Ah, miten ihana hevonen. Tehokas kolmen vartin läpiratsastus oli samalla omalle päälle täydellinen nollaus rasittavan päivän jälkeen. Talliin päästyämme kello läheni jo puoltayötä, normaalia iltatalliaikaa siis, joten hoitelin samaan syssyyn lauman yöpuulle.

Kun yhteistyö aina hetkittäin sujuu Mimmun kanssa noinkin hyvin, vähän jo harmitti, että vaikka hetkellisessä mielenhäiriössä olin suunnitellut koulukisoihin osallistumista nyt tulevana sunnuntaina, jouduin tämän ajatuksen perumaan huomatessani että minulla onkin aikaisempi työvuoro silloin. Olisi oikeasti syytä aktivoitua omankin ratsastuksen suhteen ja uskaltautua vaikka sinne kouluaitojen sisäänkin - edellisestä kerrasta onkin jo aikaa, se oli vuonna 2000 jos en väärin muista, köh köh. Ihan jo sillä kun on tuo varsanalkukin tuossa kasvamassa, herttinen, sehän tulee jo kolmevuotiaaksi!

Varsanalulla on lauantaina tiedossa näyttelypäivä, kun KJR järjestää Match Show'n Anjalan maatalousoppilaitoksella. Se lieneekin sitten syksyn viimeinen koitos, jollemme vallan innostu ja lähde valtakunnalliseen varsanäyttelyyn 13.11. Vermoon onnea koittamaan..

Aamueditointi: Tiedoksi kaikille niille lukuisille jotka ovat eksyneet blogiini mm. hakusanoilla "ht net nurin", "hevostalli.net ei toimi", "htnet ei toimi" jne., Facebookissa ovat Valtteri & co luvanneet että paniikkiin ei ole syytä :D

Ei kommentteja: